Dikkat çeken paylaşım! Trump, "Hayır, teşekkürler" dedi

İran'ın yaptırımlar kaldırılırsa ABD ile müzakerelere dönülebileceği teklifine ABD Başkanı Donald Trump'tan ''Hayır, teşekkürler!'' yanıtı geldi.

ABD Başkanı Donald Trump, İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif'in yaptırımların kaldırılması durumunda ülkesinin müzakerelere açık olduğu yönündeki sözlerine Twitter hesabından yanıt verdi.

Trump, ''İran Dışişleri Bakanı, İran'ın yaptırımlar kaldırılırsa müzakere etmek istediğini söylüyor. Hayır, teşekkürler!'' paylaşımında bulundu.

Dikkat çeken paylaşım! Trump, "Hayır, teşekkürler" dedi

İran Dışişleri Bakanı Zarif, Alman Der Spiegel dergisine yaptığı açıklamada, ''Bizim için Beyaz Saray'da kimin oturduğunun bir önemi yok, önemli olan nasıl hareket ettikleri. Trump yönetimi geçmişteki hatasını düzeltebilir, yaptırımları kaldırabilir ve müzakere masasına geri dönebilir. Biz hala müzakere masasındayız, ayrılanlar onlar'' değerlendirmesinde bulunmuştu.

Dikkat çeken paylaşım! Trump, "Hayır, teşekkürler" dedi ile ilgili etiketler Donald Trump ABD İran zarif
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.