Dikkat çeken detay! 12 sene sonra...

Dünya Kupası’nın sürpriz takımı Japonya'nın İspanya'yı 2-1 mağlup etmesinin ardından Almanya kupaya veda etmişti. Japonya - İspanya mücadelesinde yaşanan bir pozisyon ise 12 sene önce yine Almanların içinde olduğu bir pozisyonu akla getirdi...

Dünya Kupasının en ilginç mücadeleleri hiç kuşku yokki E Grubunda yaşanıyor. Son maça bir puanla çıkan Almanya, Kosta Rika'yı 4-2 mağlup etmesine rağmen, Japonya'nın İspanya'yı yenmesinin ardından averajla elendi. 2018 Dünya Kupası'na da grup aşamasında veda eden Panzerler, aynı hüsranı 2022'de de yaşamış oldu.

ALMAN BASINI ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Dünya Kupası’ndan elenmesinin ardından Alman gazetesi Bild, çok sert ifadelerle bu durumu eleştirdi. Bild "Ne kadar utanç verici! Biz turnuva dışarındayız" başlığı ile verdiği haberde takımı yerden yere vurdu.

Haberde, "Rusya 2018'den sonra daha kötüsü olamaz diye düşündük. Ancak o günden beri daha da kötüye gidiyoruz. Şimdi Almanya sadece bir futbol cücesi" denildi.

DÜNYA KUPASI'NA DAMGA VURAN POZİSYON

Japonya'nın golü öncesinde topun çizgiyi geçip geçmediği yönünde dünya basını tartışma başlattı.

USA Today, topun çizgiyi geçtiğinin düşünülmesinin kamera açıları sebebiyle olduğunu belirterek fotoğrafa bakılınca çizgiyi geçmediğinin görüldüğünü belirtti.

Kaynak: Fanatik

 

Dikkat çeken detay! 12 sene sonra... ile ilgili etiketler Japonya Almanya
GÜNÜN VİDEOSU

Sahibinden kaçan kurbanlık hayvan çatıya çıktı! Çıktığı damdan düşen hayvan kameraya böyle yansıdı

Konya'nın Kadınhanı ilçesinde kurban kesimi için hazırlanan büyükbaş hayvan, sahibinin elinden kaçarak çatıya çıktı. Çıktığı damdan düşen hayvanın güçlükle yakalandığı anlar cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.