Diego Simeone'nin oğlu Juventus'u paramparça etti

Lider Juventus, Genoa deplasmanında neye uğradığını şaşırdı! Alt sıralardan kurtulmaya çalışan rakibinden 29. dakikada 3 gol yiyen Juve, sahadan 3-1 yenik ayrıldı.

İtalya Serie A’nın 14. haftasında lider Juventus, Genoa deplasmanına çıktı. Luigi Ferraris Stadı’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-1 kazanarak haftanın sürprizine imza attı.

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone’nin oğlu olan Giovanni Simeone, 3 ve 13. dakikalarda attığı gollerle Juventus’u şaşkına çevirdi! Dakikalar 29’u gösterdiğinde ise Alex Sandro topu kendi filelerine göndererek durumu 3-0’a getirdi.

33. dakikada Juventus’un tecrübeli stoperi Bonucci sakatlanarak yerini Rugani’ye bıraktı. Allegri, 53’te Higuain’i sahaya sürse de siyah-beyazlılar skoru çeviremedi. Maça noktayı ise 82. dakikada Pjanic koydu! Juventus sahadan 3-1 yenik ayrılarak bu sezon Inter ve Milan’dan sonra 3. yenilgisini yaşadı.

Bu sonuçla Genoa 19 puanla 9. sıraya yükselirken, Juventus 33 puanla liderliğini devam ettirdi.

Diego Simeone'nin oğlu Juventus'u paramparça etti ile ilgili etiketler Juventus Genoa
GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.