Diego Rossi ilk kez Uruguay Milli Takımı'na çağrıldı... Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı

Fenerbahçe'nin Uruguaylı futbolcusu Diego Rossi, milli takımın aday kadrosuna davet edildi. Dünya Kupası Elemeleri'nde 25 Mart'ta Peru ve 30 Mart'ta Şili ile karşılaşacak olan Uruguay'ın aday kadrosunda sarı-lacivertlilerin 23 yaşındaki futbolcusu Diego Rossi'de yer aldı.

Fenerbahçe'nin Uruguaylı forveti Diego Rossi'ye milli davet... Sarı-Lacivertliler'in Montevideo doğumlu 23 yaşındaki futbolcusu Dünya Kupası Elemeleri'nde 25 Mart'ta Peru ve 30 Mart'ta Şili ile karşılaşacak olan Uruguay'ın aday kadrosu çağrıldı.

Bu yaz MLS ekibi Los Angeles FC'den kiralanan ve kısa süre önce bonservisi alınan Rossi, daha önce Uruguay Milli Takımı forması giymemişti. Yıldız ismin milli olması durumunda 14 milyon euroluk güncel piyasa değeri daha da artacak...

Bu sezon Süper Lig'de 20 maça çıkan Rossi, 2 gol, 6 asistlik skor katkısı sağladı.

FERNANDO MUSLERA DA ÇAĞRILDI

Galatasaray kalecisi Fernando Muslera da sakatlıktan dönüş sonra yeniden milli takıma çağrıldı. 36 yaşındaki eldiven Galatasaray'ın Konyaspor deplasmanı kadrosunda da kendisine yer bulmuştu.

Diego Rossi ilk kez Uruguay Milli Takımı'na çağrıldı... Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı

Diego Rossi ilk kez Uruguay Milli Takımı'na çağrıldı... Fenerbahçe'nin yükselen yıldızı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Uruguay Fernando Muslera Diego Rossi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.