Fenerbahçe Diego Rossi'nin bonservisini aldı... 4 yılllık sözleşme imzalandı

Fenerbahçe, Uruguaylı forvet Diego Rossi ile bu sezon kiralık, sonraki 3 sezon da satın alma opsiyonlu olmak üzere toplam 4 yıllık sözleşme imzalandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. Bu sezon Süper Lig'de 19 maçta 2 gol, 5 asistlik performans sergileyen 23 yaşındaki futbolcu, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 6 ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 2 maçında skor katkısı sağlayamadı.

Fenerbahçe'nin bu yaz Amerika'nın Los Angeles FC takımından kiraladığı Uruguaylı forvet Diego Rossi'nin satın alma opsiyonu kullanıldı.

Sarı-Lacivertli kulüpten KAP'a yapılan Rossi açıklaması şöyle:

"Futbolcumuz Diego Rossi ve Kulübü ile 2021-22 sezonu kiralama ve sonraki 3 sezon satın alma opsiyonlu olmak üzere toplam 4 yıllık sözleşme imzalanmıştır. Sözleşmenin 4 yıla uzaması opsiyonun kullanılması şartına bağlıdır..."

DİEGO ROSSİ'NİN MALİYETİ NE KADAR?

Bu sezon Süper Lig'de 19 maçta 2 gol, 5 asistlik performans sergileyen 23 yaşındaki futbolcu, UEFA Avrupa Ligi'ndeki 6 ve Ziraat Türkiye Kupası'ndaki 2 maçında skor katkısı sağlayamadı.

Fenerbahçe yönetimi Diego Rossi'nin bonservisi için kulüp kasasından ne kadar çıktığını açıklamadı.

Güncel piyasa değeri 18 milyon eurodan 14 milyon euroya gerileyen Rossi, Uruguay Milli Takımı'na çağrılmayı bekliyor.

 

 

Fenerbahçe Diego Rossi'nin bonservisini aldı... 4 yılllık sözleşme imzalandı ile ilgili etiketler Fenerbahçe Diego Rossi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.