"Diego Perotti kronik sakat" iddialarına baba Perotti'den yalanlama

Diego Perotti kronik sakat mı? 32 yaşındaki futbolcunun babası oğlunun Roma'dan Fenerbahçe'ye sakat geldiği şeklindeki iddiaları yalanladı. Hugo Perotti, "Ameliyat oldu ve başka bir sıkıntısı yok. Şimdi iyileşme aşamasında. Sezon bitmeden iyileşecek. Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Kimse şüphe etmesin" dedi.

Fenerbahçe'nin sakatlıklarla boğuşan yıldızı Diego Perotti'nin babası Hugo Perotti, ülkesi Arjantin'de  oğlunun sakatlık süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ole'ye oğlu Perotti'nin sakatlığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Hugo Perotti, "Diego'nun Roma'dan Fenerbahçe'ye sakat geldiği söyleniyor. Bu tamamen yalan. Arka adalesinde bir sıkıntı yaşadı. Ameliyat oldu ve başka bir sıkıntısı yok. Şimdi iyileşme aşamasında. Sezon bitmeden iyileşeceğini düşünüyorum. Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Kimse şüphe etmesin" diye konuştu.

Son olarak 29 Kasım'daki Beşiktaş derbisinde forma giyen yıldız futbolcu, Finlandiya'da operasyon geçirmişti.

Sezon başında transferin son günü Fenerbahçe'ye imza atan Perotti'nin sözleşmesinde sakatlık sorunuyla ilgili özel bir madde bulunuyor. Bu maddeden yararlanıp yolları ayırmak isteyen Sarı-Lacivertli yönetim, görüşmelerini sürdürüyor.

İtalya'nın AS Roma kulübünden bedelsiz transfer edilen Perotti'nin Fenerbahçe ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

"Diego Perotti kronik sakat" iddialarına baba Perotti'den yalanlama ile ilgili etiketler Fenerbahçe Diego Perotti
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.