Golcü arayışındaki Beşiktaş, Diego Costa'yla görüşüyor

Beşiktaş'ın gözü kulağı TFF'nin açıklayacağı transfer harcaması limitlerinde... Başta Diego Costa olmak üzere birçok yıldızla temas halinde olan Siyah-Beyazlılar, limitler belli olur olmaz adımlarını atacak. İspanyol yıldızın menajeri görüşmeleri doğruladı...

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi golcüsü adaylarında başı çeken isim Diego Costa... 32 yaşındaki Brezilya asıllı İspanyol santrfor'un menajeri, Beşiktaş'la görüşme halinde olduklarını ve resmi teklifin gelmesini beklediklerini açıkladı.

Radyospor'a konuşan Diego Costa'nın temsilcisi Pedro Santos, "Beşiktaş benimle bir süredir görüşüyor. Birkaç saat önce, önümüzdeki günlerde resmi teklifi sunacaklarını söylediler. Diego, Beşiktaş'ta fikrine sıcak bakıyor. Çünkü iyi bir projeyle geldiler ve Şampiyonlar Ligi'ne doğrudan katılacaklar. Bunlar önemli faktörler" dedi.

PARA İÇİN OLSA ARABİSTAN'A GİDERDİK

Yıldız golcünün paraya öncelik vermediğini ve Avrupa'da yarışmacı bir ekipte oynamak istediğini söyleyen Santos, ''Bugün Suudi Arabistan'da bir kulüp büyük bir para teklif etti ama Diego bu teklifi kabul etmedi. Amacı Avrupa'da futbol oynamaya devam etmek. Beşiktaş'ta oynamayı istiyor. Ama önce birkaç gün içinde yapacakları resmi teklifi görmemiz gerekiyor"  ifadelerini kullandı.

Golcü arayışındaki Beşiktaş, Diego Costa'yla görüşüyor

Atletico Madrid'in sembol isimlerinden olan 1988 Brezilya doğumlu santrfor, Arda Turan'la birlikte forma giydiği 2013-14 sezonunda La Liga şampiyonluğu yaşayıp o yaz 38 milyon euro bonservisle Chelsea'ye transfer olmuştu.

Premier League'de de kalitesini konuşturan yıldız isim, Londra devinin 2015 ve 2017'deki Premier League zaferlerinde önemli rol oynadı. Atletico Madrid onu yeniden kadrosuna katabilmek için Ocak 2018'de Chelsea'ye 60 milyon euro ödedi.

ÇEBİ'YE ÜSTÜ KAPALI SORDULAR

1 Ocak itibariyle Atletico'daki sözleşmesi sona eren ve 6 aydır boşta olan Costa'nın ismi daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe ile de anılmıştı. Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, katıldığı bir programda "Şampiyonlar Ligi golcüsü alacak mısınız? Yıldız gelecek mi? Yeni Mario Gomez kim olacak?" şeklindeki bir soruya, "O paralara golcü aldık, şampiyonluk geldi ama sonu iyi olmadı. Belirlediğimiz bütçeleri aşamayız" ifadelerini kullanmıştı. Beşiktaş'ın kapıyı 5 milyon eurodan açan Diego Costa konusundaki transfer politikasının nasıl şekilleneceği merak ediliyor.

Golcü arayışındaki Beşiktaş, Diego Costa'yla görüşüyor ile ilgili etiketler Beşiktaş La Liga Ahmet Nur Çebi diego costa
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.