Didem Uzel: Deli rolü yaptım

Ailesiyle birlikte Türkiye’ye dönen model Didem Uzel, Kanal D’deki 'Neler Oluyor Hayatta' programına telefonla bağlanarak, ABD'deki sağlık sistemini ve yaşadığı zorlukları anlattı.

Eşi ve çocuğuyla birlikte uzun yıllardır Amerika’da yaşayan Didem Uzel, pandemi sürecinde 5 ay boyunca sadece market alışverişi için evden çıktıklarını, bu nedenle Türkiye’ye erken dönme kararı aldıklarını söyledi.

Uzel, geçtiğimiz yıllarda Amerika’da yaşadığı bir sağlık probleminden bahsetti ve sağlık sistemini eleştirdi. Apandisit ameliyatı için hastanenin acil servisine yönlendirildiğini ve öğlen 3’ten 10’a kadar bekletildiğini dile getiren Uzel, saatler süren bekleyişinin ardından "Deli rolü yaptım" diyerek, ameliyat işlemlerini hızlandırdığını ifade etti. Ünlü model, olayın ertesi günü ameliyata alındığını açıkladı.

Ailesiyle birlikte Türkiye’ye dönen Uzel, bu kararı hakkında yapılan eleştirilere, "Amerika’da kalıp ölelim mi?” diyerek tepki gösterdi.

 

Didem Uzel: Deli rolü yaptım ile ilgili etiketler didem uzel
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.