Didem Soydan çıldırdı: "Tuvaletini yaparken" çektiği fotoğrafı yayınladı!

Ünlü model Didem Soydan elinde çayla tuvalete girdiği anları instagram hesabından paylaştı.

Tuvalete elinde çayla giren Didem Soydan, elinde çayla tuvalete girdiği anları Instagram'ın hikaye bölümünde paylaştı. Klozete oturup bir yandan da çayını yudumlayan model, bu kareye "Hadi itiraf.com, tuvalete çay taşımak" notu düştü. "Umut Eker'in öğrencisiyiz" notunu düştü.

sdfsdfsdfsf

DİDEM SOYDAN KİMDİR?

2 yıllık aşkı Can Bonomo’dan geçtiğimiz yaz ayrılan manken Didem Soydan, 1984 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Bulgaristan ve Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olan Soydan, podyumlara ilk adımını 20 yaşında attı.

sdffsdfsd

Modellik kariyerinde hızlı adımlarla ilerleyen Didem Soydan Türkiye’nin birçok ünlü modacısıyla birlikte çalışmış ve tasarımlarını podyumda taşıma fırsatı bulmuştur. İstanbul’da düzenlenen moda haftaları kapsamındaki Fashion Week defilelerinde tasarımcıların en çok tercih ettiği modeller arasında yer alan Soydan, birçok defilede de baş mankenlik yapmıştır.

Soydan modellik kariyerinin yanı sıra Star TV’de yayınlanan Aramızda Kalsın ve ATV ekranlarında yayınlanan Uçurum dizilerinde de rol almıştır. Didem Soydan yılın büyük kısmını New York’ta geçirse de Türkiye’ye iş seyahatleri için geliyor.

Didem Soydan çıldırdı: "Tuvaletini yaparken" çektiği fotoğrafı yayınladı! ile ilgili etiketler Didem Soydan Çay Sosyal Medya tuvalet
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.