Didem Sarı eski eşi İzzet Antebi ve Çağla Şıkel'in mesajlarını ifşa etti

2009 yılında evlendiği ünlü işadamı Moris Antebi'nin oğlu ve iş adamı İzzet Antebi ile 12 yıllık evliliğini geçtiğimiz Mayıs ayında sonlandıran Didem Sarı, sosyal medya hesabından şoke eden bir paylaşımda bulundu. Didem Sarı, eski eşi İzzet Antebi ile evli olduğu süreçte, eşinin Çağla Şıkel ile olan mesajlaşmalarını ifşa etti. Didem Sarı, İzzet Antebi ile Çağla Şıkel'in yasak aşk yaşadığını öne sürdü.

Didem Sarı, İzzet Antebi ile 12 yıllık evliliğini geçtiğimiz Mayıs ayında resmi olarak sonlandırmıştı. Boşanmanın ardından İki çocuk babası İzzet Antebi, ünlü manken Tuvana Türkay'la aşk yaşamaya başlamıştı. 

Didem Sarı eski eşi İzzet Antebi ve Çağla Şıkel'in mesajlarını ifşa etti
İzzet Antebi - Didem Sarı & İzzet Antebi - Tuvana Türkay


DİDEM SARI'DAN OLAY PAYLAŞIM

İzzet Antebi'nin eski eşi Didem Sarı bugün sosyal medya hesabından şaşırtan bir paylaşımda bulundu. Didem Sarı, eski eşi İzzet Antebi ile ünlü model Çağla Şıkel'in sosyal medya üzerinden yazışmalarını ifşa etti. Didem Sarı, İzzet Antebi ile Çağla Şıkel'in birbirlerine övgüler yağdırdığı mesajlaşmanın, eski eşiyle henüz boşanmadan önce gerçekleştiğini iddia etti.

Didem Sarı eski eşi İzzet Antebi ve Çağla Şıkel'in mesajlarını ifşa etti - Resim : 2

Didem Sarı, İzzet Antebi ile Çağla Şıkel'in yazışmalarını Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşarak ''Daha evlilik kararı kesinleşmeden yaşanan aşka bak'' notunu düştü. Didem Sarı bu paylaşımıyla, eski eşinin boşanmadan önce Çağla Şıkel ile yasak aşk yaşadığını ima etti.

Didem Sarı eski eşi İzzet Antebi ve Çağla Şıkel'in mesajlarını ifşa etti - Resim : 3


İzzet Antebi'nin adı boşanma sonrası Çağla Şıkel ile aşk dedikodularına karışmıştı. Şimdilerde Tuvana Türkay ile birlikte olan İzzet Antebi'nin, eski eşinin bu paylaşımı karşısında ne diyeceği ise merak konusu oldu.

Didem Sarı eski eşi İzzet Antebi ve Çağla Şıkel'in mesajlarını ifşa etti - Resim : 4

İZZET ANTEBİ ESKİ EŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDU


İzzet Antebi, 30 Haziran'da İstinye'deki bir restoran çıkışında saldırıya uğramış ve darp edilmişti. Antebi, eski eşi Didem Sarı'nım sevgilisi tarafından darp edildiğini ileri sürerek olayla ilgili şikayetçi olmuştu. Ünlü iş adamı, savcılığa verdiği şikayet dilekçesinde eski eşi Didem Sarı'nın kendisine yönelik sosyal medya üzerinden son dönemde hakaret içerikli ve kışkırtıcı mesajlar paylaştığın ileri sürdü.

 

Didem Sarı eski eşi İzzet Antebi ve Çağla Şıkel'in mesajlarını ifşa etti ile ilgili etiketler Tuvana Türkay Çağla Şıkel Yasak Aşk Sosyal Medya didem sarı İzzet Antebi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.