Didem Petekkaya ile Erkan Petekkaya'nın doğum günü romantizmi

Star TV'de yayın hayatına başlayan, Serkan Altunorak ve Nehir Erdoğan ile başrolünü paylaştığı Sana Söz dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkan oyuncu Erkan Petekkaya, 2003 yılında hayatını birleştirdiği eşi Didem Petekkaya'nın yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı romantik bir paylaşımla kutladı.

Son olarak Kırmızı Oda dizisinde rol alan, Delikanlı Sadi karakteriyle gönüllerde taht kuran 50 yaşındaki oyuncu Erkan Petekkaya, Sana Söz dizisi ile yeniden ekranlara döndü. Başarılı oyunculuğuyla adından söz ettiren Petekkaya, 1,5 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından eşinin yeni yaşına özel bir video yayınladı. Petekkaya'nın 2003 yılında evlendiği ve oğlu Cem Cano'nun annesi Didem Petekkaya ile birlikte videosu sosyal medyayı salladı.

EŞİNİ ÖPÜCÜKLERE BOĞDU

Didem Petekkaya yeni yaşını kutladı. Erkan Petekkaya, videoda eşine ''Aşkım, canım doğum günün kutlu olsun. İyi ki benimle berabersin, iyi ki benim karımsın. Canım aşkım. Şimdi insanlar diyecekler ki 'bunu neden buraya koyuyor...'' sözleriyle seslenirken, Didem Petekkaya da eşine 'Olsun, desinler' şeklinde cevap vererek öpücüklere boğdu.

erkan petekkaya

ÇİFTİN VİDEOSUNA BEĞENİ YAĞDI

Petekkaya'nın bu paylaşımına aralarında Binnur Kaya, Gül Erçetingöz, Burcu Güneş, Sevim Emre Gencebay, Emel Sayın, Seda Sayan'ın da olduğu binlerce takipçisinden beğeni ve yorum yağdı. Petekkaya'nın gönderisi yaklaşık 355 bin kişi tarafından izlendi.


Didem Petekkaya ile Erkan Petekkaya'nın doğum günü romantizmi ile ilgili etiketler Erkan Petekkaya Sosyal Medya Instagram Didem Petekkaya

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Türk sanatçılara örnek olsun...Amerikalı rapçi Macklemore'dan alkışlanan Filistin'e destek konuşması

Amerikalı rapçi Macklemore Avustralya'da verdiği konserde Filistin'e destek konuşması yaparak, "Takip ettiğim tek şey Gazze. Herkesi takip etmeyi bıraktım, sadece Gazze'deki soykırım hakkında haber yapan, konuşan ve rapor veren kişileri takip ediyorum" dedi.