Didem Dayıcıoğlu kimdir? Necip Memili'nin eşi

Didem Dayıcıoğlu kimdir? Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinde ‘Cumali’ karakterini canlandıran Necip Memili,Didem Dayıcıoğlu ile evlendi. Peki Didem Dayıcıoğlu kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Didem Dayıcıoğlu kimdir? Oyuncu Necip Memili ile Didem Dayıcıoğlu evlendi.Defne Samyeli, Aras Bulut İynemli, Rıza Kocaoğlu ve Caner Cindoruk ise nikah törenine katılan isimler arasında yer aldı. Peki Didem Dayıcıoğlu kimdir?

Didem Dayıcıoğlu kimdir? Necip Memili'nin eşi

İki hafta önce Roma'da birlikte geçirdikleri tatilin fotoğraflarını paylaşarak aşkını ilan eden Necip Memili, sürpriz bir kararla nikah masasına oturdu.Sade bir tören ile dünyaevine giren çifti bu mutlu gününde yakın dostları yalnız bırakmadı.Ortaköy'de bir otelde gerçekleşen nikah törenine; çiftin yakın dostları Defne Samyeli, Aras Bulut İynemli, Rıza Kocaoğlu ve Caner Cindoruk da katıldı.

Didem Dayıcıoğlu kimdir? Necip Memili'nin eşi - Resim : 2

DİDEM DAYICIOĞLU KİMDİR?

 Didem Dayıcıoğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olduktan sonra dizi ve filmlerde sanat yönetmeni asistanlığı yaptı. Dijital yayıncılıkla başlayan editörlük kariyerine Vogue dergisinin internet sitesinde devam etti. 2013’ten bu yana Vogue Türkiye’de mücevher ve saat editörlüğü görevini sürdürüyor.

Didem Dayıcıoğlu, 20 Ocak 2020 tarihinde Necip Memili ile evlendi.

Didem Dayıcıoğlu kimdir? Necip Memili'nin eşi ile ilgili etiketler Çukur Aras Bulut İynemli Defne Samyeli Necip Memili didem dayıcıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.