Dick Advocaat: Mutluyuz ama takımı beğenmedim

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat, Feyenoord galibiyetine rağmen takımı beğenmediğini söyledi, Türk futboluna ise övdü.

Fenerbahçe, Feyenoord deplasmanından çok önemli bir galibiyetle dönerken 90 dakikayı değerlendiren Dick Advocaat ise takımının performansından memnun olmadığını belirtti.

Hollandalı teknik adamın değerlendirmeleri şu şekilde:

"Türk futbolu kendisini kanıtladı"

3 Türk takımı yoluna devam ediyorsa, bu Türk fuytbolunun ne kadar gelişmiş olduğunun kanıtıdır. Türkiye'de de hiç kolay maç yok. Buna rağmen bu şekilde devam edebilmek güzel bir olay.

"Ne zaman en iyi halimizde oluruz, bilemiyorum"

Gruptan çıkmak güzel. Bu akşam bunun sevincini yaşayacağız ancak yarın başka şeyler düşünmeye başlayacağız. Ne zaman en iyi halimizde oluruz? Bunu bilemiyorum. Tahmin etmek zor. Grubun lideri olmayı hak ettik çünkü 4 maç kazandık.

"Sahada çok fazla iyi oyuncu görmedim"

Sow çok çalıştı ve çok güzel bir gol attı. Onu da tebrik ediyorum ancak bugün sahada çok fazla iyi oyuncu göremedim. Yine de önemli olan turu geçmekti ve bunu başardık.

Dick Advocaat: Mutluyuz ama takımı beğenmedim ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dick Advocaat
GÜNÜN VİDEOSU

İran Dini Lideri Hamaney'den skandal sözler: Osmanlı, Yunanlara zulmetmişti...

Tahran Kitap Fuarı'nı ziyaret eden İran'ın "dini" lideri Hamaney'in, eline aldığı bir kitap sonrası yaptığı konuşma büyük tepki çekti. "Bu, Yunanlılar tarafından Türklere karşı yazılmıştır." diyen Hamaney'in "Osmanlı Türkleri tarafından Rumlara yapılan zulmü çok güçlü ve güzel bir şekilde anlatıyor." sözleri gündem oldu.