Dick Advocaat: Geleceğimle ilgili kararımı aldım

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının ardından flaş açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasının ardından flaş açıklamalar yaptı.

Spor Toto SüpeR Lig’in 24. haftasında Alanyaspor’u iki farklı yenilgiden gelerek 3-2 yenen Fenerbahçe’de, teknik direktör Dick Advocaat, mücadeleyi değerlendirdi.

''UYUDUĞUMUZU GÖRDÜM''

Hollandalı hoca “Maçın ilk 20 dakikası benim için şaşırtıcı oldu. Uyuduğumuzu gördüm. İki basit golü rakibe verdik. Orta sahada güçlü değildik. Maçın 25. dakikasından sonra oyunu kontrol ettik. Galibiyeti fazlasıyla hak ettik. İlk yarının son dakikasında gelen 3. golümüz bence %100 goldü ama sayılmadı. İkinci yarıya da oyunu kontrol ederek başladık. Alanyaspor’un kontra ataklarla tehlikeli olacağını düşündük. Buna izin vermedik.

Maç, maç bakmamız lazım sezon sonuna kadar. Son 5 maçta 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldık. Çok kötü bir hava varmış diye gösteriliyor ama böyle bir şey yok. İlk dakikalarda takımımıza büyük kızgınlık hissettim.“ şeklinde konuştum.

''BUNU ONLARIN AÇIKLAMASI DAHA DOĞRU OLUR''

Öte yandan basın toplantısında da konuşan Hollandalı teknik adam, "Geleceğimle ilgili kararımı aldım ve yönetime bildirdim. Ama bunu onların açıklaması daha doğru olur." ifadelerini kullandı.

Dick Advocaat: Geleceğimle ilgili kararımı aldım ile ilgili etiketler Dick Advocaat
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.