Dick Advocaat: Eski heyecanımı yakaladım

Fenerbahçe ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Dick Advocaat, eski heyecanını yakaladığını söyledi.

Fenerbahçe'den gelen teklifi ilk görüşmede reddetse de daha sonra '1 yıllık kontrat yaparım' şartıyla kabul eden teknik direktör Dick Advocaat, aradığı huzuru Türkiye'de buldu.

Sözleşmesine 'Milli Takım aralarında ailemi görmeye giderim' maddesi de koyduran Hollandalı, danışmanlık görevinin ardından yeniden soyunduğu teknik direktörlük görevinden oldukça memnun.

"ESKİ HEYECANIMI YAKALADIM"

Kısa süre zarfında yönetim, futbolcular ve taraftarlara kendisini sevdirmeyi başaran 69 yaşındaki tecrübe, F.Bahçe'deki ortamdan etkilendiğini açıkça itiraf etti. "Burada eski heyecanımı yakaladım" diyen Advocaat, sarı-lacivertli kulüple uzun soluklu yeni bir kontrata hazır olduğunu şu cümlelerle dile getirdi:

"DÜŞÜNCELERİMİ BAŞKAN'A İLETECEĞİM"

"Yardımcılarm da ben de buradaki çalışma ortamından dolayı mutluyuz. F.Bahçe'de eski heyecanımı buldum. Uzun süreli çalışmak istemiyordum ancak şimdi fikirlerim değişti. Kulübüm benimle yola devam etmek isterse vereceğim cevap kesinlikle 'Evet' olur. Ayrıca burada uzun süreli bir transfer çalışması yapılması gerekiyor. Bu düşüncelerimi de zamanı gelince başkanla da paylaşacağım."

Dick Advocaat: Eski heyecanımı yakaladım ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dick Advocaat
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.