Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı hakkındaki teleferikle ilgili iddiayı yalanladı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Antalya'da meydana gelen 1 kişinin öldüğü teleferik kazası ile ilgili CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz'ın "Teleferiğin bakımlarının Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmış ve sertifikalandırılmış bir şirkete yaptırıldığı" iddiasını yalanladı.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Antalya'da meydana gelen 1 kişinin öldüğü teleferik kazası ile ilgili, "Teleferiğin bakımlarının Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmış ve sertifikalandırılmış bir şirkete yaptırıldığı" iddiasını yalanladı.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Teleferiğin bakımlarının Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmış ve sertifikalandırılmış bir şirkete yaptırıldığı" iddiası doğru değildir. Bahse konu şirketin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından teleferiğin bakımını yapmak üzere onaylanması veya sertifikalandırılması söz konusu değildir. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz.''

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı hakkındaki teleferikle ilgili iddiayı yalanladı

CHP'Lİ YAVUZYILMAZ'IN İDDİASINA BAKANLIK'TAN YANIT

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz tarafından ortaya atılan iddia Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından da yalanlandı.

Açıklamada ''CHP Genel Başkan Yardımcısı Sayın Deniz Yavuzyılmaz tarafından Antalya Konyaaltı’nda teleferik hattını taşıyan direklerden birinin devrilmesi hadisesine ilişkin yapılan açıklamada, “Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin teleferiğin bakımlarını Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmış ve sertifikalandırılmış bir şirkete yaptırdığı” ifade edilmiştir. Bahse konu şirketin Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından teleferiğin bakımını yapmak üzere onaylanması veya sertifikalandırılması söz konusu değildir. Sayın Yavuzyılmaz’ın ifadeleri gerçeği yansıtmamaktadır.'' denildi.

 

 

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı hakkındaki teleferikle ilgili iddiayı yalanladı ile ilgili etiketler Antalya İletişim Başkanlığı Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.