Dezenformasyonla Mücadele Merkezi ile ilgili iddialara yanıt!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü İdris Kardaş, merkez ile ilgili iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Kardaş, merkezle ilgili iddiaların mesnetsiz olduğunu belirterek "İletişim Başkanlığı’nın, Türkiye’ye karşı dezenformasyonla mücadele etme görevine yönelik bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır." dedi.

İletişim Başkanlığı bünyesindeki Dezenformasyonla Mücadele Merkezi Koordinatörü İdris Kardaş, merkezle ilgili iddialara yanıt verdi. 

Kardaş şu ifadeleri kullandı:

Bazı basın yayın organlarında, İletişim Başkanlığı bünyesinde kurulan “Dezenformasyonla Mücadele Merkezi” hakkında mesnetsiz iddialar yer almıştır. İletişim Başkanlığı’nın, Türkiye’ye karşı dezenformasyonla mücadele etme görevine yönelik bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.

14 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi çok açıktır. Kararnamenin 6. Maddesinde “Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı yürütülen psikolojik harekât, propaganda ve algı operasyonu faaliyetlerini belirleyerek her tür manipülasyon ve dezenformasyona karşı faaliyette bulunmak.” yazılıdır.

Dolayısıyla her türlü dezenformasyonla mücadele etmek İletişim Başkanlığı’nın görevidir. Bu görev, milletin iradesi olan Cumhurbaşkanlığı makamı tarafından verilmiştir. Vazifemizi hakkıyla yerine getirmek Sn. Cumhurbaşkanımıza ve milletimize karşı en büyük sorumluluğumuzdur.

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi ile ilgili iddialara yanıt! ile ilgili etiketler Dezenformasyonla Mücadele Merkezi idris kardaş
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.