Devlete kafa tutan Fuat Uğur’un akıbeti belli oldu

Yalan ve iftiralarla devlete kafa tutan Türkiye Gazetesi yazarı Fuat Uğur'u akıbeti belli oldu. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Bakan Mustafa Varank'ın “tetikçi” olarak tanımladığı, Fuat Uğur'un yazılarına 15 gün ara verildi. Fuat Uğur'un 15 gün sonra gazetesine dönüp dönmeyeceği, devlete yönelik operasyonu İhlas Grubu ile birlikte mi organize ettiği, yoksa bireysel bir girişim içinde mi olduğunu da ortaya koyacak

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, geçtiğimiz günlerde peş peşe köşe yazıları kalame alarak yerli traktör projesi üzerinden Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Bakan Mustafa Varank’ı hedef aldı.

"Vatan hainliğine" varacak kadar ağır suçlamalar yönelten Uğur, bununla da sınırlı kalmadı, kanun ve teamülleri yok sayarak devlete meydan okudu.

Fuat Uğur'un yazısının ardından Bakanlık, Mustafa Varank imzalı bir tekzip metni ile suçlamaları yalanladı.

Ancak, Türkiye gazetesi ve Fuat Uğur'un bu tekzibi tam metin olarak değil de "geniş özet" şeklinde yayımlaması, devlete bir meydan okuma olarak değerlendirildi. Bunun üzerine Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yeni bir açıklama yaparak, tekzibin eksiksiz şekilde yayınlanması için hukuki yollara başvurulacağını duyurdu.

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur'un sert sözlerle hedef alındığı açıklamada, Uğur için "tetikçi" ifadesi de kullanıldı.

Yaşanan bu gelişmelerin üzerine, Türkiye Gazetesi'nin Fuat Uğur'un yazılarına 15 gün ara vermesi dikkat çekti.

Uğur’un köşesinde “Yazarımız yıllık izninin bir bölümünü kullandığından yazılarına 15 gün ara vermiştir. Okuyucularımıza duyururuz...” notu yer aldı.

Devlete kafa tutan Fuat Uğur’un akıbeti belli oldu

15 GÜN SONRA DÖNECEK Mİ?

Diğer yandan, 15 gün sonra Fuat Uğur'un yazılarına dönüp dönmeyeceği merak konusu oldu.

15 günün sonunda, Fuat Uğur'un gazetesine dönüp dönmeyeceği, devlete yönelik operasyonu İhlas Grubu ile birlikte mi organize ettiği, yoksa bireysel bir girişim içinde mi olduğunu da ortaya koyacak.

Devlete kafa tutan Fuat Uğur’un akıbeti belli oldu ile ilgili etiketler Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Mustafa Varank Türkiye gazetesi
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.