Devlet koruması altına alınan Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin'in ifadesi ortaya çıktı!

Eski manken Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kızının kendisine saldırdığını ve balkona kilitlediğini, polis yardımıyla kurtulduğunu söylemişti. Akkaya'nın 15 yaşındaki kızı A.Ö. devlet korumasına alındı. Deniz Akkaya, ''Burnu sürtsün diye gönderdim'' dedi. Akkaya, yeni açıklama yaparak ''Baronun verdiği avukat babama gidip kızımın velayetini alması adına bana dava açması için babamı ikna etmiş.'' dedi. Son olarak Akkaya'nın kızının ifadesi ortaya çıktı. İşte detaylar..

Eski manken ve sunucu Deniz Akkaya, sosyal medya platformu X üzerinden kızıyla ilgili bir paylaşım yaptı. Kızının kendisine saldırdığını iddia eden Deniz Akkaya'nın o paylaşımı gündem oldu.

SOSYAL HİZMETLER DEVREYE GİRDİ, GENÇ KIZ DEVLET KORUMASINA ALINDI!

Ekol TV muhabiri Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Paylaşımında kızının kendisine saldırdığını ve balkona kilitlediğini iddia eden Akkaya'nın ardından Sosyal Hizmetler devreye girdi. Ünlü ismin 15 yaşındaki kızı A.Ö. devlet koruması altına alındı. 16 yaşında olarak bilinen A.Ö., 15 yaşında çıktı. A.Ö.'nun babası yurt dışında olduğu için, Deniz Akkaya da bakmak istemedi ve 15 yaşındaki A.Ö. devlet korumasına alındı.

Deniz Akkaya, paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

“1997 senesinde başlayan kariyerin ve çok mutlu bir hayatın akabinde son derece yanlış bir baba seçimi ile hamile kaldım ve hayatım resmen kabusa döndü.

Bir ruh hastası ile verdiğim velayet savaşı bir ömür sürdü. Az önce 16 senedir resmen tek başıma baktığım kızımın  benden ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdim. Benden habersiz yurtdışı planları ve fazlasını bulmam neticesinde telefona el koydum.

Fiziken bana saldırması yetmediği gibi beni 1.5 saat balkona kitledi.komşuların ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112 yi aramam neticesinde kurtarıldım. Polislere de karşı çıkan sonrasında birde hızını alamayıp bana itibar suikasti yapan bu ruh haline ,ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim.

Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek. Anne olmak bu değil ve  olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin.”

DENİZ AKKAYA'DAN AÇIKLAMA

Deniz Akkaya'nın kızı hakkında yaptığı açıklamaların ardından gündeme 'Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devreye girdi ve 16 yaşındaki kız koruma altına alındı' gibi haberler gelmişti. Ünlü manken ortaya çıkan haberlere şu şekilde yanıt verdi:

Polisi çağırmak zorunda kaldım 1 saat 45 dakika burada ben savaş verdim. Gecenin bir yarısı. Salak salak yorumlar yazmayın. Evet, kendi rızamla ben gönderdim Çocuk Esirgeme'ye. Burnu sürtsün diye. Bunu böyle haber yapamazsınız kendinize gelin. Özür dilerim bu arada. Ben bunu paylaşmasaydım böyle paylaşacaktınız. İyi ki paylaşmışım. Ben biliyorum malımı.

''YİNE OLAN BANA OLDU''

Deniz Akkaya, kendisine saldırdığını iddia ettiği kızı devlet korumasına alındıktan sonra yeni bir açıklama daha yaptı. Akkaya, Çocuk Esirgeme Kurumu'nda bir gece kalan kızının son durumunu anlattı.

Dün akşam X hesabından kızıyla ilgili paylaşım yapan Deniz Akkaya şu ifadeleri kullandı: "Kızım dün geceden beri devletin güvenli ve sıcak kollarında. Pek tabi ki ilk doğduğu günden itibaren, belki de hayatında hiç şahit olmadığı bir şeye şahit oldu. Anne ve babasız kalmak anne ve babasız olmak. Bir çocuk yurdunda geçirilen tüm gün. Bugün yapılan son görüşmede pişman ve suçlamasını çekmek istiyor kızım. Geriye kalan ise tam bir gün hallaç pamuğuna çevrilen bir anne. Beni piranaların önüne atıp dedesinin sıcak kucağına döneceğini hayal ederken, hayatın gerçekleri ile karşılaşmanın verdiği şok ve pişmanlık. Çok üzgünüm dostlar. Yine olan bana oldu yine olan annelere oldu. Sonsuz güven ve destekle cesurca kendi özellerin de evlerinde yaşadıklarını benimle paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Benim aslında gerçekte kocaman bir ailem varmış, onlarda sizlersiniz." dedi.

''BABAM KIZIMIN VELAYETİNİ ALMAK İÇİN BANA DAVA AÇIYOR''

X hesabından videolar paylaşan Deniz Akkaya, baronun verdiği avukatın babasına gidip kendisine dava açması için ikna ettiğini söyledi. Akkaya, ''Geldik ikinci raunda ''Ben konuyu sakince kapatmaya çalıştıkça en yakınımızdakiler ellerine geçirdikleri veya geçirdiklerini sandıkları bir konu ile kişisel husumetlerinin hesabına oturma peşindeler. Sabahtan beri yemek yemedim , bir duş aldıktan sonra tekrar açıklama yapacağım. Bu olayın benim hayatımda bir kırılma noktası olduğunu düşünüyorum.'' şeklinde paylaşımda bulunarak videolarla konuya dair detayları anlattı.

Deniz Akkaya videoda şu ifadelere yer verdi:

Babadan aldığımız cevap şu şekilde oldu: ''Deniz Akkaya bunları para için hep yapıyor.'' Akkaya, ''Hikayeyi yaratan kızımdı, ben mağdurdum. Gidip çocuk esirgemeden Ayşe’yi alsaydı çok mutlu olurdum. Gelmedi ve parayı bahane etti. Kızını alsa ve onunla vakit geçirse ona da iyi gelirdi.'' dedi.

Akkaya, sözlerine şu şekilde devam etti:

Deniz hanım uzattıkça kızınıza zarar veriyorsunuz diyenler için açıklama yapıyorum. Pedagog arkadaşlarımla konuşup bilgi aldım. Babama benden habersiz bir şekilde gidilmiş. Hanımefendi babama gidip Ayşe’nin pişman olduğunu ve dedesinin yanında kalmak istediğini söyledi. Ben bu sıkıntıyı çözmek için çareler aramaya niyet etmiştim. Baronun verdiği avukat babama gidip kızımın velayetini alması adına bana dava açması için babamı ikna etmiş. 

Deniz Akkaya, açıklamalarının devamında ''Anlatacaklarımla babamın ölümüne sebep olmak istemiyorum. Babam ''Deniz'i hapse attıracağım'' dedi.'' ifadelerini kullaanarak dikkat çekti.

"TEYZEM KIZIMI BOĞMAYA KALKTI''

Ailesiyle ilgili çarpıcı iddialar ortaya atan Deniz Akkaya, "Bizim ailede dayak ailenin fıtratında bir konuymuş" ifadelerini kullanarak teyzesinin kızı A.Ö.'ye şiddet uyguladığını ve iki kez kızını boğmaya çalıştığını ileri sürdü.

KIZININ İFADESİ ORTAYA ÇIKTI!

Kızı devlet korumasında olan Deniz Akkaya'nın ve kızının ifadeleri de ortaya çıktı. Ayşe Önbilgin'in ifadesindeki iddialar ise kan dondurdu.

Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Ayşe Önbilgin'in ifadesinde Deniz Akkaya'nın önce kızına tokat attı ve darp etmeye başladığı iddiası yer aldı.

Olay şu sözlerle aktarıldı:

"Ayşe'nin ifadesindeki iddiayı size aktarayım; Deniz Akkaya önce kızına tokat attı ve darp etmeye başladı. Sonra birbirlerine hakaret ve tehditler ettiler. Hatta iddiaya göre Deniz Akkaya kızına sinkaflı sözler sarf etti. Tartışma alevlendi, kızının okul çantasını ve termosu kızına fırlattı. 

Termos çenesine geldi ve Ayşe yaralandı. Ayşe'nin babasıyla tatil planını gören Deniz Akkaya daha da sinirlendi. İddiaya göre söyleyeceğim; Ayşe annesinin çok şiddetli darp ettiğini söyledi; önce yere yatırdığını, boğazına sarıldığını sonra ayağıyla, kafasını iki üç kez tekmelediğini söyledi. Bundan dolayı önce Deniz Akkaya'nın elinden kurtulmak için hamle yaptığını ifade etti. Sonra da annesinin polisi aradığını söyledi"

Devlet koruması altına alınan Deniz Akkaya'nın kızı Ayşe Önbilgin'in ifadesi ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Deniz Akkaya
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.