Devlet hastanesinde domuz gribi alarmı!

Dünya Çin'deki salgını konuşurken, Büyükçekmece'de bulunan Mimar Sinan Devlet Hastanesi'nde de domuz gribi alarmı verildi. Acile “Domuz Gribi” şüphesiyle gelen bir hasta nedeniyle kırmızı alan kapatıldı. Hastane acil bölümünde çalışanlar maskeyle dolaşırken, kadının hastalığının netleşmesi için tahlil sonuçları bekleniyor.

Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve çok sayıda kişinin ölümüne neden olan salgın sonrası milyonlarca kişinin yaşadığı kent karantinaya alınmıştı.

Türkiye'de ise geçtiğimiz haftalarda yaşanan çocuk ölümleri ile gündeme gelen domuz gribi nedeniyle tedirgin. 

Devlet hastanesinde domuz gribi alarmı!

Son olay Büyükçekmece'de yaşandı. Bir kadın grip şüphesiyle Büyükçekmece Mimar Sinan Devlet Hastanesi’ne acil servisine geldi.

Kadının ön muayenedeki bulgularının halk arasında domuz gribi olarak bilinen H1N1 virüsün özellikleri de taşıması üzerine acil serviste alarm verildi.

Devlet hastanesinde domuz gribi alarmı! - Resim : 2

Acilin kırmızı alan olarak bilinen bölümü girişlere kapatıldı. Acilde çalışan personele de maske dağıtıldı.

Hastalığın kesin nedeni ise yapılan tahlillerin neticelenmesi sonucunda ortaya çıkacak. 

Devlet hastanesinde domuz gribi alarmı! - Resim : 3

Devlet hastanesinde domuz gribi alarmı! ile ilgili etiketler Büyükçekmece Hastane Domuz gribi maske Mimar Sinan Devlet Hastanesi h1n1 kırmızı alan domuz gribi alarmı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.