Devlet Bahçeli'den Suruç saldırısı uyarısı!

MHP lideri Devlet Bahçeli, bayram namazı ardından yaptığı açıklamada Suruç'ta yaşanan PKK saldırısı ile ilgili üzüntülerini dile getirerek, "Soğukkanlı davranmak, sabrı elden bırakmamak gerekir." dedi.

İşte konuşmasından satır başları:

24 Haziran bir bayram sevinci yaratacak inşallah. Bu bakımdan herkesin bayramını tebrik ediyoruz.

"SOĞUKKANLI DAVRANMAK GEREKİR"

Devlet Bahçeli, Dün Suruç'ta gerçekleştirilen ve AK Parti'li vekilin abisinin ölmesine neden olan saldırı ile ilgili

"Olay her yönüyle üzücü. Bu saldırı birçok yönüyle incelenmeli. Bu tür olaylara karşı sağduyulu olarak yaklaşılmalı. AK Parti Milletvekiline ve ailesine başsağlığı diliyorum. Sağ duyuyu elden bırakmamak, soğukkanlı davranmak gerekir." dedi.

AF AÇIKLAMASI

Bahçeli gündeme getirdiği af konusuyla ilgili "35 kişiyle af çıkaracak gücümüz yok. Ama seçim beyannamemizde var." ifadelerini kullandı.

"DEMİRTAŞ'TAN BAŞKA HDP'DE ADAY MI YOKTU?"

Selahattin Demirtaş sorusuna ise MHP lideri şu cevabı verdi: Selahattin Demirtaş'tan başka HDP'de aday mı yoktu? Başka aday neden çıkarmadılar? Siyasi partilere söylüyorum, adaylara söylüyorum Türkiye'de demokrasiyi Selahattin Demirtaş'ın serbest bırakılmasını ölçü tutmamaları gerekiyor.

Devlet Bahçeli'den Suruç saldırısı uyarısı! ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli suruç saldırısı Açıklama
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.