Bahçeli: Serok Ahmet akıldan nasipsizdir, aklen de zifiri karanlıktır

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu hakkında, ''Serok Ahmet akıldan nasipsizdir, aklen de zifiri karanlıktır.'' ifadelerini kullandı.

MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda Gelecek Partisi Başkanı Ahmet Davutoğlu hakkında sert ifadeler kullandı. Devlet Bahçeli, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

''Serok sana diyorum, her insanda akıl vardır. Önemli olan akletmektir. Ama senin sözde aklın sürekli yalpalayıp halt etmektedir. Meşale gibidir akıl, karanlığa göz, ölü tene can, dilsiz için sözdür. Serok Ahmet akıldan nasipsizdir, aklen de zifiri karanlıktır.''

Bahçeli: Serok Ahmet akıldan nasipsizdir, aklen de zifiri karanlıktır ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Ahmet Davutoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.