Devlet Bahçeli korona mı oldu? Hasta mı?

Devlet Bahçeli korona virüse mi yakalandı? MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin korona virüse yakalandığı iddiaları sonrasında İsmail Saymaz’dan jet bir açıklama geldi. Devlet Bahçeli hasta mı, son sağlık durumu nasıl? İşte bu haberim tüm detayları...

Gece saatlerinde sosyal medyada bir kullanıcı tarafından yapılan bir iddia siyaset gündemine bomba gibi düştü. Süleyman Soylu, İbrahim Kalın ve Ekrem İmamoğlu’nun korona virüse yakalanmasından sonra vefat haberi gelen AK Partili eski vekil Burhan Kuzu oldukça büyük üzüntü yaşatmıştı. Peki, Devlet Bahçeli koronaya mı yakalandı?

2 Kasım gece saatlerinde sosyal medyada yapılan paylaşımda MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin korona virüs testinin pozitif çıktığı ve hasta olduğu iddia edildi. Ancak İsmail Saymaz bu konuda sosyal medya üzerinden bir paylaşımda bulunarak haberi jet hızıyla yalanladı.

DEVLET BAHÇELİ KORONA MI OLDU?

İsmail Saymaz tarafından yapılan paylaşımda; Sosyal medyadaki “Bahçeli korona virüse yakalandı” iddiasını iki MHP’li yöneticiye sordum. Şöyle dediler: “Genel başkanımız bugün genel merkezimizdeydi. Gayet sağlıklı. Bu iddia tümden asılsız.” ifadelerine yer verdi.

Devlet Bahçeli korona mı oldu? Hasta mı? ile ilgili etiketler Devlet Bahçeli Korona MHP koronav.rüs
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.