'Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olsun'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'ortak bir görüş olması halinde' cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olabileceğini belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çağrıda bulundu. Bahçeli, "Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağından eminse aday olsun. Korkakça değil, mertçe huzura çıksın." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz günlerde Buket Aydın'ın programında yaptığı açıklamada ortak görüş olursa cumhurbaşkanı adayı olacağını söyledi.

Kılıçdaroğlu, "Bir kişinin sözünü dinleyemeceğiz. Her aday ayrı mı çıkarmak isteyecek yoksa tek bir kişi mi çıkaracağız oturup konuşacağız" dedi.

 Kılıçdaroğlu'nun o açıklamasına MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den yanıt geldi.  "Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağından eminse aday olsun" diyen MHP Lideri, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Talat Aydemir'in 1963'teki ikinci darbe teşebbüsü sadece emekli bir albay olduğunu Kılıçdaroğlu dışında bilmeyen var mıdır? CHP Genel Başkanı'na milletimiz nasıl güvenecek, nasıl inanacaktır? Kılıçdaroğlu'nun zihni melekeleri iyice laçkalaşmaktadır.

"KORKAKÇA DEĞİL MERTÇE HUZURA ÇIKSIN"

İleri derecede su kaynatmaktadır. İP Başkanı'nı ters köşeye yatırıp, niyetini açık etmesi zamanlama itibariyle üzerinde durulması gereken beyanattır. Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı seçimini kazanacağından eminse aday olsun. Korkakça değil, mertçe huzura çıksın. Elinden tutan yok, önüne geçen yok, mani yok.

'Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olsun'

Kılıçdaroğlu geçen haftaki grup toplantısında milliyetçilik hakkında işkembeden sallamış. Diliyle omzunu kaşıyan CHP başkanı, sudaki balığa soğan doğruyor. Yıkık değirmende 6 ay bekleyen Kılıçdaroğlu, milliyetçiliği bana da gösterecekmiş. Milliyetçilik senin neyine? Alçak eşek binmeye kolaydır, senin milliyetçiliğin ise yalan üstüne yalan koymaktır. Kendisine tavsiyemiz nifak saçan diline hakim olsun, bizden de uzak kalsın.

Aynı üslup İP'in başkanında da vardır. Bize devamlı 'küçük ortak' diyor. 104 emekli amirale 'zevzek' diyen bu iplikçi başı mahalle aralarında dedikodu yapar gibi konuşmaktadır. Biz küçük ortaklıktan gocunmuyoruz. Büyüklüğün Allah'a mahsus olduğu inancındayız. Küçük diye hafife aldığı partimizi FETÖ oyunlarıyla ele geçirme oyunlarını unutmuş değiliz. Biz küçüğüz ama rabbim kimsenin küsuratı yapmasın."

KILIÇDAROĞLU'NA LGBT TEPKİSİ

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun LGBT açıklamalarına ise şu sözlerle tepki gösterdi;

"LGBT Türk ailesi yapısını bozuyor mu sorusuna 'Hayır, bozmuyor' diyen birisinin ne milliyetçilikten ne manevi değerlerden söz etmeye, ne adamım diye dolaşmaya hakkı vardır. Kendisine tavsiyemiz, milletimize gölge etmesin, gökkuşağı renklerine bürünerek eylemine ve işine baksın."

 

'Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı seçiminde aday olsun' ile ilgili etiketler CHP MHP Kemal Kılıçdaroğlu Devlet Bahçeli seçim aday
GÜNÜN VİDEOSU

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu

Sultangazi'de aralarında husumet bulunan grup trafikte silahlı kavgaya tutuştu. Güpegündüz yaşanan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı.