DEVA Partisinde büyük şok! İstanbul il yönetimi görevden alındı

Demokrasi ve Atılım Partisi'nin (DEVA) İstanbul teşkilatında deprem yaşandı. Parti'nin İstanbul il yönetimi görevden alındı.

Ali Babacan'ın Genel Başkanlığını yürüttüğü DEVA Partisi'nin İstanbul il yönetiminde deprem yaşandı. İstanbul il yönetimi görevden alınırken, ilçe başkanları ve ilçe yönetimleirnde değişiklik yapılmadı.

DEVA Partisi'nden şu açıklama yapıldı: "DEVA (Demokrasi ve Atılım) Partisi İstanbul İl Yönetimi görülen lüzum üzerine 04.06.2021 tarihi itibari ile görevden alınmıştır. İlçe başkanlarımız ve ilçe yönetim kurullarımız ise görevlerine devam etmektedirler. Yeni görevlendirmeler en kısa sürede gerçekleştirilecektir."

DEVA Partisinde büyük şok! İstanbul il yönetimi görevden alındı ile ilgili etiketler Deva Partisi Ali Babacan istanbul il yönetimi görevden alma
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.