DEVA Partili Ahmet Faruk Ünsal'dan iğrenç paylaşım!

DEVA Partili Ahmet Faruk Ünsal'ın vefat eden gazeteci yazar Ahmet Kekeç için sarf ettiği sözler büyük tepki çekti. Akşam Gazetesi yazarı Turgay Güler, "yazık sana! Sil bari şu rezil tweeti." derken, Star Gazetesi yazarı Halime Gökçe de "Nasıl bir çirkin dil bu, Allah sizi bildiği gibi etsin" diye tepki gösterdi.

Ak parti'de milletvekilliği yapıp daha sonra, Saadet Partisi oradan da DEVA Partisi'ne geçen Ahmet Faruk Ünsal, vefatı üzerinden saatler geçmeden yazar Ahmet Kekeç için öfkeye sebep olan bir tarzda açıklamalarda bulundu.

Ünsal Twitter hesabından şöyle dedi: "Yollarımızı ayırdığımız eski arkadaşların vefatını duyunca, rahmet diliyoruz ama sormadanda edemiyoruz. Bunca haksızlığa, ölüme,adam kayırmacılığa tek bir itiraz yükseltmemeye değdi mi arkadaş? Belki biraz menfaatlendin ama, bırakıp gittin. Adil olarak anılmaktan büyük servet yok"

ART ARDA TEPKİLER GELDİ

Ünsal'ın tweet'ine dakikalar içinde tepki yağmaya başladı. Star Gazetesi Yazarı Halime Gökçe, "Kekeç yazı yazmak dışında bir şey yapmadı" diye belirtip, "Nasıl bir çirkin dil bu. Ahmet Kekeç, bir yazar, fikir insanı. Ak Parti'den önce de aynı fikirleri savunuyordu. Ak Parti'den sonra da yazı yazmak dışında hiçbir şey yapmadı. Sizin gibi Ak Parti sayesinde vekil maaşı da almadı. Hala kirada oturuyor. Allah sizi bildiği gibi etsin." diye tepkisini ifade etti.

'SİL BARİ ŞU REZİL TWEETİ'

Akşam Gazetesi yazarı Turgay Güler de Ahmet Faruk Ünsal için 'yazık sana!' diye başlayan bir tweet ile yanıt verdi. Daha toprağa verilmeden bir karalama girişimi içine girildiğini belirten Güler, "Yazık sana! Menfaat ve Ahmet Kekeç! Yuh sana! Ahmet Kekeç 40 yıldır aynı yerde duruyor. Milim sapmadı inandığı değerlerden. Sil bari şu rezil tweeti. Gözü yaşlı ailesine saygın olsun. Daha bedeni toprağa kavuşmadı. Sil şu iftiranı be gafil.

DEVA Partili Ahmet Faruk Ünsal'dan iğrenç paylaşım! ile ilgili etiketler Deva Partisi Ahmet Kekeç Ahmet Faruk Ünsal
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.