Dev projeyi öven İsmail Saymaz'ı sosyal medyada linç etmeye kalktılar!

Hürriyet muhabiri İsmail Saymaz, Avrasya Tüneli'ni övünce sosyal medyada bazı takipçilerinden eleştiri aldı. Saymaz eleştirilere, "Yahu saçmalamayın. Doğru yapılmış bir işe sırf farklı görüşteyiz diye karşı mı çıkacağız?" yanıtını verdi

Asya ile Avrupa kıtalarını denizin altından geçen tüp geçitle birbirine bağlayan Avrasya Tüneli kısa süre önce vatandaşların hizmetine girdi.

Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz da bir süre önce Avrasya Tüneli'ni kullanarak sosyal medyada projeyi çok beğendiğine ilişkin bir mesaj paylaştı.

Avrasya Tüneli'ni ilk kez kullandığını belirterek emeği geçenlere teşekkür eden Saymaz, "Avrasya Tüneli'nden ilk kez geçtim. İki kıta arasındaki yolu kısaltmış. Yarım saatte Maltepe'den Taksim'e geldik. Emeği geçenlere teşekkür." diye yazdı.

Ancak Saymaz'ın bu mesajını bazı takipçilerinden eleştirel yorumlar geldi.

Bazı takipçileri ünlü gazeteciye, "Sanki bedavaya geçiyoruz neye teşekkür ediyorsun?", "İsmail Saymaz'a kayyum atanmış", "Teşekkür etmene gerek yok. Bedava değil. Parayla. 16 TL veren geçiyor. Adamlar para kazanacak..." ve "Abi tünelin içinde arabadan inip bayraklı fotoğraf falan da çekilseydin bari; tam olurmuş." şeklinde cevaplar verdi.

Eleştirilere rağmen geri adım atmayan Saymaz ise bu eleştirileri şöyle yanıtladı;

"Avrasya tünelini beğendiğim için laf işitiyorum; demek Marmaray'ı beğendiğimi de bilseler İBB önünde "AKP'li" diye taşa tutacaklar. Yahu saçmalamayın. Doğru yapılmış bir işe sırf farklı görüşteyiz diye karşı mı çıkacağız?"

"BEN RİZELİYİM YA!"

İsmail Saymaz Avrasya Tüneli'ni AK Parti'ye şirin görünmek için övdüğü şeklindeki bir yorumlara da, "AKP'ye şirin gözükmek istesem, tüneli mi bahane edeceğim, arkadaşım. Ben rizeliyim ya." diyerek karşılık verdi. / SuperHaber

@ismailsaymaz sanki bedavaya geçiyoruz neye teşekkür ediyorsun

— Dr. Çomar Savaryan (@arthurdentroit) 9 Ocak 2017
Dev projeyi öven İsmail Saymaz'ı sosyal medyada linç etmeye kalktılar! ile ilgili etiketler Haber
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.