Dev obruk evleri böyle yuttu

Ekvador'un güneyindeki bir kasabada oluşan obruk 3 evi yuttu. Olay sonrası yapılan açıklamada yasadışı madencilik faaliyetlerinin obruğa neden olduğu belirtilirken can kaybı ya da yaralı belirlenmedi.

Güney Amerika ülkesi Ekvador’un güneyindeki tarihi bir kasabada oluşan obruk 3 evi yuttu. Ulusal Risk ve Acil Durum Yönetimi Servisi Direktörü Christian Torres, şu ana kadar yaralanma vakası kaydedilmediğini belirterek yasa dışı madencilik faaliyetlerinin obruğun açılmasına neden olduğunu söyledi.

Bölgede diğer binaların çökme tehlikesi nedeniyle çevre sakinlerinin tahliye edildiği açıklandı. Kasabada oluşan obruğun evleri yutma anı ve sokaklara dökülen insanların görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Çöken bir binanın içinde kimsenin olup olmadığı ise bilinmiyor.

Ekvador Devlet Başkanı Guillermo Lasso, Twitter’dan yaptığı açıklamada, yetkili kurumların afetten etkilenen ailelere yardım etmesini istedi.

Dev obruk evleri böyle yuttu ile ilgili etiketler obruk ekvador ev

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.