Dev maçın özeti ve golleri! Lyon - Beşiktaş maç sonucu: 2 - 1

UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon evinde temsilcimiz Beşiktaş'ı ağırladı. Lyon'un hücum ayakları ve Beşiktaş'ın yaratıcı atakları düşünüldüğünde bol gollü bir maç olması bekleniyordu. Beşiktaş iyi bir maç çıkarmış olmasına rağmen 2 dakikada yediği talihsiz 2 golle Lyon'a mağlup oldu. Turu şansını 2. maça İstanbul'a bıraktı. Lyon - Beşiktaş maçının özeti, golleri ve bu dev maçın bütün ayrıntılarını superhaber.tv'den izleyebilirsiniz. İşte Lyon - Beşiktaş maçının geniş özeti...

Lyon Beşiktaş maçı kıran kırana bir mücadeleye sahne oldu. UEFA Avrupa Ligi'nde Lyon, Süper Lig'in lideri Beşiktaş'ı konuk etti. Beşiktaş maçın sonlarına doğru 83. ve 84. dakikalarda art arda yediği talihsiz 2 golle mağlup oldu. Lyon - Beşiktaş maçının özeti ve golleri superhaber.com'den izleyebilirsiniz. Beşiktaş'ın tek sayısını Babel attı. Babel'in golünü izle!

ÖZET | Lyon - Beşiktaş maçı golleri!

UEFA Avrupa Ligi'inde Lyon'a konuk olan Beşiktaş Franszı ekşp karşısında mağlup oldu. Bu önemli maçın özetini ve gollerini video olarak sitemizden izleyebilirsiniz. Lyon - Beşiktaş maç özeti ve golleri haberimizde...

MAÇ SONU AÇIKLAMALAR

Talisca maç sonu değerlendirmelerde bulundu

Atiba gol anını anlattı

Babel maç sonu açıklama yaptı

İşte Lyon - Beşiktaş maçının özeti

90' Maçın son düdüğü geliyor ve müsabakayı Olympique Lyon 2-1'lik skorla kazanmayı başarıyor. Bu maçın rövanşı 20 Nisan'da Vodafone Arena'da oynanacak.

90' Ceza sahası dışı sol çaprazından Corentin Tolisso'nun çektiği şut yandan auta gidiyor.

beAiktaA_lyon_maAA_Azeti_maA_Azetini_izle_golleri_izle

87'SubstitutionBeşiktaş üçüncü ve son oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Cenk Tosun oyundan alınırken, Gökhan İnler yerine oyuna dahil oluyor.

84' GOL! Olympique Lyon, Jeremy Morel ile durumu 2-1'e getiriyor.

83' GOL! Olympique Lyon, Corentin Tolisso'nun golüyle maçta eşitliği yakalıyor. Kazanılan bu serbest vuruşta topun başına geçen Mathieu Valbuena ortasını arka direğe doğru gönderiyor. O noktada Anderson Talisca'dan seken top Corentin Tolisso'nun önünde kalıyor. Corentin Tolisso yakın mesafeden şutunu çekiyor ve top ağlarla buluşuyor.

53' Bu dakikada ev sahibi ekipde 2 oyuncu birden değişiyor. Rachid Ghezzal yerini Maxwel Cornet'e bırakırken, Rafael Da Silva'da yerini Christophe Jallet'e bırakıyor.

45' İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz maçın ilk yarısını bitiriyor ve ilk yarı Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü ile tamamlanıyor.

BeAiktaA_lyon_maAAnAn_Azetini_izle_gollerini_izler_lyon_beAiktaA_maA_Azeti_goller

25' Sağ kanatta Cenk Tosun'a yapılan faul sonrasında serbest vuruş için topun başına Anderson Talisca geçiyor. Talisca'nın, ön direğe yaptığı ortasına Marcelo Guedes istediği gibi bir şut çıkartamıyor ve top farklı şekilde yandan auta gidiyor.

20' Ceza sahası sol tarafından Corentin Tolisso son çizgiye indikten sonra pasını hemen yanındaki Nabil Fekir'e atıyor. Fekir, topun gelişine şutunu çekiyor fakat Marcelo Guedes'e çarpan top üst direkten geri geliyor.

15' GOOOOOOOOOOLLLLLLLLL!!! Beşiktaş, Ryan Babel'in golüyle maçta 1-0'lık üstünlüğü yakalıyor.

13' Rachid Ghezzal'ın pasıyla ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Alexandre Lacazette sert bir şut çekiyor fakat top yan ağlarda kalıyor.

4' Orta sahadan kazandığımız serbest vuruş için topun başına Anderson Talisca geçiyor. Talisca'nın, penaltı noktası üzerine gönderdiği ortası sonrasında savunma topu uzaklaştıramıyor. O noktada Marcelo Guedes kaleye sırtı dönükken şutunu çekiyor ancak kaleci Anthony Lopes son anda topu kornere çelmeyi başarıyor.

1' Hakem Antonio Mateu Lahoz düdüğünü çalıyor ve mücadele, Cenk Tosun'un santra vuruşuyla başlıyor.

ABOUBAKAR’IN CEZASI BAŞLADI

Beşiktaş’ın son 16 turunda Olympiakos ile İstanbul’da oynadığı maçta rakibine yaptığı hareketin ardından kırmızı kart gören ve UEFA tarafından 3 maç ceza alan Vincent Aboubakar’ın bu cezası, Olympique Lyon mücadelesiyle başladı.

Dev maçın özeti ve golleri! Lyon - Beşiktaş maç sonucu: 2 - 1 ile ilgili etiketler Beşiktaş Lyon Maç özeti goller izle izle
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.