Dev kurbanlığı görenler şoka giriyor: Kilosuna inanamayacaksınız!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurbanlıklar da satışa çıkmaya başladı. Çorum'da bayram öncesi satışa çıkarılan 1.65 tonluk 'simental' cinsi dev dana görenleri hayrete düşürüyor.3.5 yaşında 'Buğra' ismi verilen dev dana hem çiftlik sahibi hem çalışanlar tarafından özel olarak ilgilenilerek bakımı yapılıyor.

Kurban Bayramına az bir süre kala satışa çıkarılan kurbanlıklar, bu yıl kurban kesecek alıcılarını bulmaya başladı.

 

ÖZEL OLARAK İLGİLENİLİYOR

Çorum’da bir çiftlikte yetiştirilen ve 1.65 ton ağırlığına ulaşan ve “Buğra” adı verilen dev kurbanlık, görenleri de adeta kendisine hayran bırakıyor. 3.5 yaşındaki kurbanlığa hem çiftlik sahibi hem de çalışanları özel olarak ilgilenerek bakımını yapıyor.

Dev kurbanlığı görenler şoka giriyor: Kilosuna inanamayacaksınız!

"ÇİFTLİĞE GELİNCE 1 YAŞINDAYDI"

İşletme sahiplerinden Okan Bek, kurbanlığın simental ırkı ve 3.5 yaşında olduğunu belirterek, “Çiftliğe geldiğinde 1 yaşındaydı. Bizim de ilgimizi çeken ciddi bir gelişme gösteren hayvandı” dedi.

Dev kurbanlığı görenler şoka giriyor: Kilosuna inanamayacaksınız! - Resim : 2

"ÖZEL YEMLERLE ÖZEL FORMÜLLERLE BESLİYORUZ"

Ziraat mühendisi olduğunu dile getiren Bek, “Çiftliğimizde kendi yemimizi kendimiz yapıyoruz. Özel yemlerle ve özel formüllerle belediğimiz bu hayvan şu anda bin 650 kilo. Kurbanlığımızı Çorumlu bir iş adamımıza sattık. Özel bir yapısı ve ciddi gelişmesi var. Bu hayvanı herkesin görmesini istedik. Bizim çiftliğimiz içinde güzel emeklerimizin karşılığını veren bir hayvan oldu. Alıcısına şimdiden hayırlı olsun. Kurbanı kabul olsun” ifadelerini kullandı.

Dev kurbanlığı görenler şoka giriyor: Kilosuna inanamayacaksınız! - Resim : 3

(İHA)

Dev kurbanlığı görenler şoka giriyor: Kilosuna inanamayacaksınız! ile ilgili etiketler Kurbanlık Kurban Kurban Bayramı dana

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.