Dev iddia: Counter-Strike 2 çok yakında geliyor!

Uzun yıllardır dünyanın en popüler oyunlarından biri olmayı başaran Counter-Strike ile ilgili çok önemli bir duyuru yolda. Geliştirici Valve'ın çok yakında Source 2 oyun motoruyla geliştirilen Counter-Strike 2'yi tanıtacağı iddia edildi.

Counter-Strike: Global Offensive muhtemelen dünyanın en çok oynanan oyunları listesinden çıktığı günden beri hiç inmedi ve son dönemlerde yeni bir güncelleme alacağına dair dedikodular da dolaşıyordu. Geliştirici Valve, son dönemlerde Half-Life Alyx dışında büyük bir oyun projesine girmemişti ancak sızıntılara göre bu artık değişiyor.

SOURCE 2 İLE GELİŞTİRİLEN COUNTER-STRIKE 2 YOLDA

E-spor oyunlarına yakın kaynakları ile tanınan Richard Lewis, Twitter hesabından Valve'ın yeni bir Counter-Strike oyunu geliştirdiğini açıkladı. Geliştirilen yeni Counter-Stirke'ın Source 2 oyun motoruyla yapıldığı ve Counter-Strike 2 ismiyle tanıtılacağı da gelen bilgiler arasında.

Lewis, Valve'ın yeni CS oyununda 128 tik sunuculara yer vereceğini ve böylece daha keyifli bir oynanış sunacağını belirtti. Oyunun rekabetçi eşleşme sisteminde de önemli iyileştirmeler yapılacağı iddialar arasında. Lewis’ın iddiaları, yeni Nvidia sürücülerinde ortaya çıkan CS: GO2 iddialarını da doğrular nitelikte.

COUNTER-STRIKE 2 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Valve'ın CS 2 veya CS: GO2 adları ile anılan projenin üzerinde gizli bir şekilde uzun süredir çalıştığı belirtiliyor. Hatta oyunun aralık ayından bu yana büyük oynanış testlerinin yapıldığı da iddialar arasında. Oyunun büyük ölçüde hazır olduğu ifade edilirken, sızıntının sahibi Lewis'a göre Counter Strike 2’nin ilk beta sürümünü mart sonunda veya nisan başında yayınlayacak.

Gerçek çıkış tarihi ile ilgili henüz bir bilgi yok.

Dev iddia: Counter-Strike 2 çok yakında geliyor! ile ilgili etiketler Counter-Strike
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.