Dev derbide dev iddia! 7-0'lık galibiyeti örnek gösterdi...

Cyle Larin'den derbi açıklaması! Beşiktaş'ta forma giyen yıldız futbolcu, derbi öncesi konuştu. Larin "Hatay maçındaki başlangıç iyiydi ve her maçta bunu tekrar etmek istiyoruz. Galatasaray maçında da bunu göreceksiniz." ifadelerini kullanarak sarı-kırmızılı ekip karşısında olan iddiasını gösterdi.

Cyle Larin'den çarpıcı açıklamalar! Galatasaray maçı öncesi konuşan Beşiktaşlı golcü, derbinin beklenen sonucu ile iligili Hatayspor maçını işaret etti.

Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Larin, "Katkı verdiğim için çok mutuyum. İyi oynuyoruz. Takım iyi oynadığı zaman ben de iyi oynuyorum. Sezon içinde çok çalıştım. Gol atarak katkı yaptığım için de mutluyum." ifadelerini kullandı.

HATAYSPOR MAÇINI İŞARET ETTİ

Galatasaray derbisi ile ilgili konuşan siyah-beyazlı ekibin golcüsü, 7-0'lık Hatayspor galibiyetini örnek gösterdi. Hatay maçında iyi bir başlangıç yaptıklarını ve Galatasaray karşısında da aynı şekilde oynayacaklarını belirten Larin, "Hatay maçındaki başlangıç iyiydi ve her maçta bunu tekrar etmek istiyoruz. Galatasaray maçında da bunu göreceksiniz. Öz güveni yüksek, beraber savaşan bir takım göreceksiniz. Hafta sonunda final maçı gibi olacak. Savaşacağız ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Birlikte savaşarak şampiyon olmak istiyoruz." ifadelerini kullandı. 

"ÖZ GÜVENDEN BAHSETTİĞİM BU"

Sergen Yalçın'ın kendisine yaptığı katkıdan bahseden Larin, "Hoca bana öz güven verdi. Sevdiğim işi yapmamı sağladı. Saha içinde, sol kanatta ve forvet hattında bana özgürlük verdi. Bana inandı ben de işimi yaptım. Sergen Yalçın'ın kendi tarzı var. Umarım Mourinho ve Klopp'tan daha iyi olur. Hücum oynuyoruz ve bu durum da bize öz güven veriyor. Sergen Yalçın bize sahada özgürlük tanıyor. En iyi yaptıklarımızı sahada yapmamızı istiyor. Öz güvenden bahsettiğim bu." değerlendirmesinde bulundu.

Dev derbide dev iddia! 7-0'lık galibiyeti örnek gösterdi... ile ilgili etiketler Süper Lig Beşiktaş Galatasaray Derbi cyle larin
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.