Dev dalgalar Antalya'yı vurdu

Antalya'da etkili olan sağanak yağış ve fırtına, hayatı olumsuz etkiledi. Şiddetli fırtına nedeniyle sahil şeridi dev dalgalara teslim oldu. Dalgaları izlemeye giden bir kadın yola savrulurken, dalga boyunun 10 metreyi aştığı görüldü.

Antalya'nın Konyaaltı Caddesi'ndeki sahil şeridi, dev dalgalara teslim oldu. Boyu zaman zaman 10 metreyi aşan dalgalar, sahil şeridini dövdü. Dalgalar, yürüyüş bandı üzerinde denize yakın olan noktada ana yola kadar ulaştı.

Yağmurun ve fırtınanın dinmesiyle birlikte Antalyalılar dev dalgalarla fotoğraf çekmek için bölgeye geldi. Vatandaşlar ıslanmayı göze alıp dalgalar eşliğinde selfie çekti. Bazıları duvarı aşan dalgaların etkisiyle yere düştü.

Dev dalgalar Antalya'yı vurdu

Çevredekiler tarafından kaldırılan vatandaşlar fotoğraf çekmeyi sürdürdü. Bölgedeki oyun parkındaki aletler ile banklar dalgaların etkisiyle yerinden sökülürken, bazı ünlü restoranların da camları patladı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, çakılla kaplanan yolu temizlemek için geçici olarak trafiğe kapattı.

Dev dalgalar Antalya'yı vurdu - Resim : 2

SAĞANAK, DÖŞEMEALTI'NDA HAYATI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Döşemealtı ilçe merkezindeki Atatürk Caddesi'nin bazı bölümleri yoğun yağış nedeniyle göle dönerken, bazı araçlar yolda kaldı, sürücüler zor anlar yaşadı. Yağış nedeniyle ilçedeki tarım alanları da sualtında kaldı.

Dev dalgalar Antalya'yı vurdu - Resim : 3

Dev dalgalar Antalya'yı vurdu - Resim : 4

Dev dalgalar Antalya'yı vurdu ile ilgili etiketler Antalya Fırtına Deniz Dalga sağanak

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.