Dev ayı bir anda eğitmenine saldırdı: Seyirciler çığlık çığlığa kaldı!

Sirkte gösteri yapıldığı sırada yüzlerce kilo ağırlığındaki bir ayı kontrolden çıkarak eğitmenine saldırdı. Bu anlara tanıklık eden seyirciler ise yaşadıkları korku nedeniyle çığlık çığlığa kaldı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Sirk gösterilerinin vazgeçilmez hayvanları arasında yer ayılar, zaman zaman tehlikeli anlar yaşatabiliyor. Bir sirkte yine buna benzer anlar yaşandı.

PENÇELERİYLE SALDIRMAYA BAŞLADI

Dev ayı, gösterinin yapıldığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı eğitmenine sinirlendi. Eğitmenini yere yapıştıran ayı, pençeleriyle saldırmaya başladı.

Dev ayı bir anda eğitmenine saldırdı: Seyirciler çığlık çığlığa kaldı!

SEYİRCİLER ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA KALDI

Bu sırada yaşananlara oturdukları yerden şahit olan seyirciler ise çığlık çığlığa kaldı. Bir kadının çocuğunu korumak istediği anlar da kameralara takıldı.

Dev ayı bir anda eğitmenine saldırdı: Seyirciler çığlık çığlığa kaldı! ile ilgili etiketler Ayı (hayvan) Saldırı eğitmen
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.