DEÜ hocası Cihat Kısa'nın ses kaydı büyük tepki çekti!

Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat hocası Cihat Kısa'nın ses kaydı sosyal medyada büyük tepki çekti. Dersinde Hz. Meryem'i ve Hz. İsa'nın son anlarını anlatan Kısa, Hz. Meryem'i iffetsizlikle itham etti. Cihat Kısa'ya sosyal medyada tepki büyük...

DEÜ, İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Cihad Kısa'nın bir ders esnasında Hz. İsa ve Hz. Meryem'e dair ifadeleri büyük tepki çekti. Ses kaydında Cihad Kısa'nın Hz. Meryem'i iffetsizlikle suçladığı öne sürüldü.

Cihad Kısa öğrencilerine çocuklukta yaşanan travmaların etkisini anlatırken, Hz. İsa ve Hz. Meryem örneğini verdi. Hz. İsa'nın çarmıha gerildiğinde annesine "sen de ben küçükken beni bırakıp bir yerlere gidiyordun' dediğini aktardı. Cihad Kısa'nın bu cümlesi Hz. Meryem'e iffetsiz imasında bulunduğu şeklinde yorumlandı.

Twitterda 'Meryem' başlığı ile olay kayıt gündem olurken, Cihat Kısa görevden alınsın tagı açıldı. Sosyal medyada olay olan ses kaydına Cübbeli Ahmet Hoca katıldığı TV programında sert tepki verirken, Dr. İhsan Şenocak da tepki gösterdi..

İşte  İhsan Şenocak'ın paylaşımı;

 

DEÜ hocası Cihat Kısa'nın ses kaydı büyük tepki çekti! ile ilgili etiketler Dokuz Eylül Üniversitesi Fuhuş Hz Meryem Cihat Kısa ilahiyat
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.