Destan'ın Alpagu Han'ı Selim Bayraktar'dan müjdeli haber! Emel Karaköse ile evleniyor

Son olarak 15 Eylül'de yayınlanan 28. bölümüyle final yapan Destan dizisinde hayat verdiği 'Alpagu Han' karakteriyle izleyici karşısına çıkan 47 yaşındaki oyuncu Selim Bayraktar nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Selim Bayraktar uzun zamandır birliktelik yaşadığı meslektaşı Emel Karaköse'ye evlilik teklifi etti ve 'evet' yanıtını aldı. Oyuncu çift gelecek yaz hayatını birleştirecek.

2011-2014 yılları arasında yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı 'Sümbül Ağa' karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran, son olarak Destan dizisindeki ''Alpagu Han rolüyle izleyici karşısına çıkan 47 yaşındaki oyuncu Selim Bayraktar, beş yıldır aşk yaşadığı kendisinden 9 yaş küçük oyuncu Emel Karaköse'ye romantik bir evlilik teklifinde bulundu.

Ünlü çift ile ilgili müjdeli haberi Sabah Gazatesi yazarı Bülent Cankurt köşesinde kaleme aldığı yazısıyla duyurdu. İşte Bülent Cankurt'un 'Usta Oyuncu Evleniyor' başlıklı o yazısı...

5 YILDIR AŞK YAŞAYAN OYUNCU ÇİFT EVLENİYOR

Atv dizisi 'Destan'da canlandırdığı 'Alpagu Han' karakteriyle adından söz ettiren deneyimli oyuncu Selim Bayraktar, damat oluyor. 47 yaşındaki oyuncu, beş yıldır flört ettiği, kendisi gibi oyuncu olan 38 yaşındaki Emel Karaköse'ye çok romantik bir evlilik teklifinde bulunmuş.

Destan'ın Alpagu Han'ı Selim Bayraktar'dan müjdeli haber! Emel Karaköse ile evleniyor

DÜĞÜN ÖNÜMÜZDEKİ YAZ GÖCEK'TE

Mega yat kiralayıp sevgilisiyle denize açılan Bayraktar, Göcek'te bir koyda, Emel Karaköse'nin önünde diz çöküp kendi tasarladığı özel bir yüzükle o en anlamlı soruyu sormuş. Karaköse de, sevgilisinin teklifini büyük bir mutlulukla kabul etmiş. Müstakbel çiftin önümüzdeki yaz başında, yine Göcek'te bir koyda evlenmeyi planladıklarını öğrendim. Umarım bir ömür boyu mutlu olurlar.

 

Destan'ın Alpagu Han'ı Selim Bayraktar'dan müjdeli haber! Emel Karaköse ile evleniyor ile ilgili etiketler Selim Bayraktar Emel Karaköse evlilik teklifi göcek bülent cankurt
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.