Destan dizisiyle ilgili yeni bir iddia! İzleyicisi mutlu olacak!

Geçen kış sezonunda ATV’de çok iddialı bir şekilde ekrana gelen Destan dizisiyle ilgili alınan final kararı herkesi şok etti. Her ne kadar yapım şirketi ve kanaldan resmi bir açıklama yapılmasa da Destan dizisiyle ilgili iddialar ortaya atılmaya devam ediyor.

ATV’nin geçen kış en iddialı dizilerinden biri olan Destan’la ilgili bir süre önce ortaya atılan final iddiası ortalığı karıştırdı. Reytingleri fena gitmeyen dizinin final yapma sebebi bilinmiyor. Bu iddiaya göre Destan dizisi yeni sezonda final bölümüyle ekrana gelecek ve izleyiciye veda edecek.

Her ne kadar yetkililerden konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmasa da gelen bilgiler bu iddianın doğru olduğu yönünde. Nitekim bu konuyla ilgili yeni bir bilgi daha geldi. Daha önce gelen bilgilerde başrol oyuncusu Edip Tepeli, Destan’ın final bölümünde yer almayacaktı. Ancak yeni iddiaya göre başarılı oyuncu dizinin final bölümünde yer alacak ve izleyiciye veda edecek. Bu durum final kararına çok üzülen dizi izleyicisini bir parça da olsa mutlu etti.

Destan dizisiyle ilgili yeni bir iddia! İzleyicisi mutlu olacak! 1

Başrollerinde Ebru Şahin, Selim Bayraktar, Edip Tepeli gibi isimlerin rol aldığı Destan dizisi geçen kış muhteşem bir başlangıç yapmıştı. Bozdağ film tarafından çekilen dizide, özellikle Ebru Şahin’in performansı büyük övgü almıştı.

Destan için her şey yolunda giderken aynı akşam yayınlanmaya başlayan Üç Kız Kardeş dizisi işleri bozdu. Reytinglerde sürekli yükselen Kanal D dizisi Üç Kız Kardeş, Destan’ı reytinglerdeki birinciliğinden etti. Destan her ne kadar kan kaybı yaşasa da reytingleri çok da kötü gitmiyordu. Dolayısıyla final kararı herkeste şaşkınlığa yol açtı.

Bu arada final bölümünün çekimlere başladığıyla ilgili herhangi bir bilgi ise gelmedi. Daha önce gelen bilgilere göre ekip final bölümü için ağustos ayında sete çıkacaktı. Ağustos ayının sonuna yaklaşılmasına rağmen ekipten hala bir ses çıkmadı.

 

Destan dizisiyle ilgili yeni bir iddia! İzleyicisi mutlu olacak! ile ilgili etiketler destan
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.