Destan 2. sezon ne zaman başlıyor? İşte Destan yeni sezon tarihi

Başrollerinde Ebru Şahin ile Edip Tepeli’nin oynadığı Destan dizisi 27. bölümle sezon finali yaptı. Destan 2. sezon için geri sayım başlarken heyecan yine kaldığı yerden devam edecek. Peki, Destan 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Destan dizisi 27. bölümle 14 Haziran Salı akşamında sezon finali gerçekleştirmişti. Başrollerinde Ebru Şahin ile Edip Tepeli’nin yer aldığı dizi yaz arasında girerken yapımı yakından takip edenlerde 2. sezon için geri sayıma şimdiden başladı.

Destan 2. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

27. bölüm ile sezon finali gerçekleştiren ATV ekranlarının sevilen dizisi Destan 2. yeni sezonu bir aksilik olmaması durumunda 2022 yılının Eylül ayı gibi başlıyor. Destan her zaman olduğu gibi yine Salı akşamlarında ATV ekranlarında yayınlanıyor.

Destan 2. sezon ne zaman başlıyor? İşte Destan yeni sezon tarihi

Destan Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

Esrigün Kam tarafından bellerine kuşak bağlanarak birbirlerine müjdelenen Akkız ve Batuga, saraydaki çepir illeti yüzünden bu mutlu haberi gizlemek durumunda kalmışlardı. Alpagu Han ve Teginlerin iyileşmesi sonrasında Ulu Kam Arçuray, bu haberi Gök Saray'a duyurarak müjdeyi yaymıştı. Müjde, Alpagu Han ve saray tarafından heyecanla karşılanmıştı. Ancak aşıklar, Türk toprakları İtbarakların işgali altında iken düğün toyu kuramayacaklarını söylemişti.

Gök Orda yakınlarında Türkler ile İtbaraklar'ın karşı karşıya gelmesinin ardından çıkan büyük savaşta, Türkler büyük bir zafer elde etmiş ve çatışma sırasında da eftlerin sahte olduğunu fark eden Obar ve İtbaraklar hezimete uğrayarak çekilmek durumunda kalmışlardı.

Vera Ruslarla işbirliği yaparak Gök Orda'ya neft desteği yapılmasını sağlamıştı. Bu iş birliği ile Alpagu Han, Vera'dan hala şüphe duysa da sözünü tutarak ona tacını geri vermişti.

Destan 2. sezon ne zaman başlıyor? İşte Destan yeni sezon tarihi - Resim : 2

Temur'un kendisini evdeşi olarak görmeyeceğinden emin olan Mei Jin, Gök Orda'ya karşı oyun kurarak, Obar'a neftlerin yerini haber vermişti. Mei Jin, Alpagu ve Temur'a karşı yaptığı ihaneti inkar etmesine rağmen inandırıcı olmadığı için, Zhao devreye girmiş ve Mei Jin'in hayatını kurtarmak için suçu kendi üzerine almıştı.

Alpagu, İtbaraklara karşı savaşmak için tüm Türk beyliklerini birlik olmaya davet etmişti. Kaya, babası Alpagu'nun güvenini yeniden kazanabilmek için intikam hırsıyla dolu olan Türk Beylikleri ile görüşmeye gitmişti.

Destan 2. sezon ne zaman başlıyor? İşte Destan yeni sezon tarihi ile ilgili etiketler destan destan 2. sezon destan yeni sezon
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.