Derya Uluğ Ronaldo'ya özendi! Güzel şarkıcıya "Come to Fenerbahçe" çağrısı!

Derya Uluğ Ronaldo'ya özendi! Güzel şarkıcıya "Come to Fenerbahçe" çağrısı! Derya Uluğ Ronaldo'ya özendi! Paylaşımını görenler gözlerine inanamadı! Güzel şarkıcı Derya Uluğ'un son paylaşımı sonrası sosyal medya çalkalanıyor. Takipçlerinin "Ronaldo'ya mı özendin" sorularına muhatap olan Derya Uluğ, antrenmandayım notunu düştü.

Derya Uluğ Ronaldo'ya özendi! Güzel şarkıcıya "Come to Fenerbahçe" çağrısı! Başarılı şarkıcı Derya Uluğ meğer tam bir tom cambazıymış! Sosyal medya paylaşımında topa adeta dans ettirdiği görüntüleri yayınladı. Futbola olan ilgisiyle bilinen Deya Uluğ, yaptığı şov ile birçok kesimden övgü aldı.

İçindeki Ronaldo'yu ortaya çıkartan son dönemin çok konuşulan şarkıcılarından Derya Uluğ, futbolculara taş çıkartan görüntülerde top sektiriyor. Kullanıcıların yorum yağdırdığı görüntüler haberimizde.

DERYA ULUĞ TOPLA DANS EDİYOR

Futbola olan ilgisi ile tanınan Derya Uluğ, ''Antrenmandayım'' yazarak bir video paylaştı. Top sektirdiği görülen Derya Uluğ'un top hakimiyeti ve futbolculara taş çıkartırcasına yaptığı şov yediden yetmişe herkesin beğenisini kazandı. Derya Uluğ'un defalarca top sektirdiğini gören sosyal medya kullanıcıları oldukça ilginç yorumlarda bulundular.

Bazı kullanıcılar kendilerinin bu kadar top sektiremediğini dile getirirken, bazıları ise ''Derya Uluğ'un içinden Messi çıktı!'' şeklinde yorumlarda bulundular. Fenerbahçeliliği ile tanınan başarılı şarkıcıya yapılan en ilginç yorum ise ''Come to Fenerbahçe'' oldu. İşte Derya Uluğ'un o görüntüleri...

Derya Uluğ Ronaldo'ya özendi! Güzel şarkıcıya "Come to Fenerbahçe" çağrısı! ile ilgili etiketler Derya Uluğ
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.