Derya Uluğ kendisine ‘yalaka’ diyen hayranından şikayetçi oldu

Son müzik çalışması Kanunlar Gibi'yi uzun bir aradan sonra dinleyicilerin beğenisine sunan ve konser çalışmalarını sürdüren 35 yaşındaki şarkıcı Derya Uluğ'u takipçisinin yorumu kızdırdı. Kendisine Instagram üzerinden 'yalaka' diyen hayranından savcılığa giderek şikayetçi oldu.

Ünlü şarkıcı Derya Uluğ, Antalya'daki yangın felaketinin ardından sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulundu. Uluğ, paylaşımında "Vicdanlı ve düzgün insanlar olarak sadece yangınlar sönsün istiyoruz. Bunu başka amaca çevirmeye çalışan veya başka amaca çevrilmeye çalışıldığını söyleyenlerin isteklerine sakın hizmet etmeyin. Gün birlik günü, niyetimiz belli. Belli olmayanlardan koruyun ülkeyi" ifadelerini kullandı.

Paylaşım sonrası sosyal medya kullanıcısı Erdi A. ünlü şarkıcıya 'Yalaka şarkıcı' diye yorum yaptı.


TAKİPÇİSİ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Sabah Gazetesi'nden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; Uluğ, hakaretlere karşılık olarak saygı çerçevesinde cevap verdi. Ancak Erdi A., şarkıcıya attığı mesajların ekran görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaştı. Rızası dışında mesajları yayınlanan ve 'Yalaka' kelimesinden rahatsız olan Uluğ, savcılığa başvurdu. Erdi A. hakkında soruşturma başlatıldı.

Derya Uluğ kendisine ‘yalaka’ diyen hayranından şikayetçi oldu ile ilgili etiketler Derya Uluğ Savcılık Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.