Derya Çolak 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti!

Esenyurt'ta bir hafta önce boşanma davaları süren eşi tarafından vurulan Derya Çolak adlı kadın hayatta kalma mücadelesini kaybetti. Saldırı sonrası aynı silahla intihar girişiminde bulunan kocası ise tedavi altında....

Esenyurt'ta, boşanma davaları süren eşi tarafından silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan Derya Çolak hayatını kaybetti. Olaydan sonra intihara teşebbüs eden Vedat H.'nin ise tedavisi sürüyor.

Esenyurt Talatpaşa Mahallesi 1008 Sokak'ta, 9 Nisan'da meydana gelen olayda, işe gitmek için evden çıkan Derya Çolak, boşanma davaları süren eşi Vedat H. tarafından kurşun yağmuruna tutulmuştu.

Derya Çolak 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti!

Saldırı sonucu Derya Çolak, kanlar içinde kalarak ağır yaralanırken, eski eşi Vedat H. de başına ateş ederek intihara teşebbüs etti.

Saldırı gününden bu yana yoğun bakımda tedavisi süren Derya Çolak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Vedat H.'nin ise, tedavisi sürüyor.

Derya Çolak 7 günlük yaşam mücadelesini kaybetti! ile ilgili etiketler Esenyurt derya çolak silahlı saldırı
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.