Derya Baykal'dan Ferhan Şensoy açıklaması... Yaptığı paylaşım merak konusu olmuştu

Usta tiyatrocu Ferhan Şensoy, 31 Ağustos’ta 70 yaşında tedavi gördüğü İstanbul Tıp Fakültesi'nde hayatını kaybetmiş, Derya Baykal, Şensoy’un ölümünün ardından sosyal medya hesabından eski eşi ile sahneledikleri tiyatro oyunundan bir bölümü paylaşmıştı. O paylaşım ise büyük bir merak konusu olmuştu. Derya Baykal yaptığı paylaşımla ilgili günler sonra sessizliğini bozdu.

1988 yılında Ferhan Şensoy ile nikah masasına oturan, 2004 yılında ise anlaşmalı bir şekilde boşanan oyuncu Derya Baykal, birlikte sahneledikleri tiyatro oyunundan bir bölümü Instagram hesabından yayınlamıştı.


Eski eşinin vefatından günler sonra yaptığı paylaşımda Baykal, Instagram'dan yayınladığı gönderisine, "Aşkımızın Gemisi Fındık Kabuğu oyy... Ah, güle güle ustam..." sözlerini not düşmüştü. Takipçileri ise başsağlığı mesajları ile Baykal'a destek olmuşlardı. Yaptığı paylaşımla merak konusu olan Derya Baykal ilk kez konuştu.

Derya Baykal'dan Ferhan Şensoy açıklaması... Yaptığı paylaşım merak konusu olmuştu

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, sunuculuğunu Hakan Ural ile Nur Tuğba Namlı’nın üstlendiği ve koronavirüse yakalandığı için Hakan Ural'ın bir süreliğine ara verdiği ‘Neler Oluyor Hayatta’ programa 64 yaşındaki ünlü oyuncu konuk oldu. Baykal, canlı yayın eski eşinin vefatının ardından yaptığı paylaşım hakkında ilk kez konuştu.

Derya Baykal'dan Ferhan Şensoy açıklaması... Yaptığı paylaşım merak konusu olmuştu


'FAZLA ANLAMLAR YÜKLEMEYİN'


Derya Baykal o paylaşımın altına “Güle güle ustam" notunu düşerek eski eşine bir kez daha veda etmiş, türkünün sözleri dikkat çekmişti. Yaşananların ardından ünlü oyuncu Baykal “Ferhan’la birlikte oynadığım, çok sevdiğim, iki saf aşığın hikayesini anlatan bir oyundu. Bir ağıt olduğu için içimden onu koymak geldi. Fazla anlamlar yüklemeyin, başka bir amaç yok” dedi.

Eski eşine olan sevgisini ve saygısını belirten Baykal, “Ferhan Şensoy benim çocuklarımın kıymetli babası, torunlarımın dedesi, benim dostum” ifadelerine yer verdi.

 

 

Derya Baykal'dan Ferhan Şensoy açıklaması... Yaptığı paylaşım merak konusu olmuştu ile ilgili etiketler Derya Baykal Hakan Ural ferhan şensoy neler oluyor hayatta
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.