Derebahçe Kültür Merkezi'nin ilk sergisi açıldı

İlkadım Belediyesi Derebahçe Kültür Merkezi El Sanatları Yıl Sonu Sergisi görkemli bir törenle açıldı.

8 ay önce hizmete açılan Derebahçe Sosyal Tesislerinde açılan kültür merkezinde ilk sergisi yapılan kültür merkezi yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Serginin açılışına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eşi Hatice Tok, kızı Büşra Tok, Derebahçe Mahalle Muhtarı Sabiha Demirci, İlkadım İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt Seyhan, İlkadım İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Davut Erişgin, İlkadım Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Oktay Çakır, Halk Eğitim Müdür Yardımcıları, kurs öğretmenleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MİNİK MEHTERANA BÜYÜK ALKIŞ...

Sergi öncesi Şehit Selman Özay Okulu öğrencileri muhteşem bir mehteran gösterisi sergiledi. Büyük bir uyum ve özenle gösteri yapan minik mehtaran, katılımcılara keyifli anlar yaşattı. Vatandaşların her bir marşa eşlik ederek tempo tuttuğu mehter gösterisi büyük alkış topladı.

sdfsdfghjfgj

UNKAPANINA YENİ ÇOK AMAÇLI KÜLTÜR MERKEZİ

Mehter gösterisi sonrası konuşma yapan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Belediye olarak farklı kültür merkezinin yanı sıra mahallelerde açılan kurslarla birlikte 10 binin üzerinde 100'ün üzerinde farklı branşlarda Halk Eğitim Merkezi ile birlikte faaliyetler yaptıklarını kaydetti. Unkapanı Kültür Merkezi'nin Ramazan bayramının hemen ardından yıkarak yerine çok kompleksli yeni bir yaşam alanı inşa edeceklerini anlatan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, " 1986 yılında pazar yeri olarak kullanılan 15 yıldır kültür merkezi olarak faaliyette olan Unkapanı Kültür Merkezi Haziran ayı sonunda yıkarak yerine çok amaçlı muhteşem bir kültür ve yaşam merkezi inşa edeceğiz. Çok fonksiyonlu olarak hizmet verecek kültür ve yaşam merkezimizde ticaret merkezi ve dükkanlar, kültür merkezi, hanımlar için kurs salonları, içersindeki birçok sosyal aktivitenin yapılabileceği hanımlar kültür ve yaşam merkezi, düğün salonu ve otopark gibi birbirinden farklı noktalarla modern bir yaşam merkezi olacak." diye konuştu.

fghjkljhgfdghjkhgfdsa

SERGİ İKİ GÜN AÇIK KALACAK

Konuşmanın ardından iki gün boyunca açık kalacak serginin kurdelası kesildi. Kesilen kurdela sonrası İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, eşi Hatice Tok, kızı Büşra Tok ve beraberindekilerle birlikte açılan sergiyi gezdi. Sergi gezisinde Aşçılık sınıfı kursiyer ve öğretmenleri tarafında pasta, keşkek ve gözleme ikramlarında bulunuldu.

Derebahçe Kültür Merkezi'nin ilk sergisi açıldı ile ilgili etiketler İlkadım erdoğan tok ilkadım belediyesi derebahçe kültür merkezi sergi açılışı
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.