Derbinin skandal hakemine şok! Kokartı gitti...

Fenerbahçe derbisi sonrası Fikret Orman’ın “Gözümüz üzerinde olacak” dediği hakem Cem Satman FIFA listesinden çıkarıldı

Beşiktaş'ın, ligin 6'ncı haftasında oynadığı ve 2-1 kaybettiği Fenerbahçe maçının yardımcı hakemi Cem Satman'ın FIFA kokartı gitti!

Teknik direktör Şenol Güneş'in tribüne gönderildiği; Quaresma, Atiba ve Oğuzhan'ın kırmızı kart gördüğü derbideki skandal kararıyla dikkat çeken Satman FIFA listesinden çıkarıldı. Alvaro Negredo'nun gol olan pozisyonu öncesi hatalı bir ofsayt kararı veren Satman için Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Gözümüz üzerinde olacak" demişti. Bu karşılaşmadan sonra MHK, Satman'a 6 hafta maç vermemişti. Satman'ın yerine FIFA listesine İbrahim Çağlar Uyarcan girdi. 2012- 2013'teki Beşiktaş- Galatasaray derbisinde de yine Beşiktaş aleyhine hatalı kararlar verdiği gerekçesiyle yardımcı hakem Erdinç Sezertam'ın FIFA kokartı alınmıştı.

Derbinin skandal hakemine şok! Kokartı gitti... ile ilgili etiketler Fenerbahçe Beşiktaş FIFA cem satman
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.