Derbiden sonra Advocaat'tan şok karar!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Advocaat, Başkan Yıldırım'la görüştü, "Burada çok fazla kaos var. Ben bu ortamda görev yapmak istemiyorum." diyerek gelecek sezon olmayacağını iletti.

Beyaz TV'de yayınlanan Derin Futbol programında, Fenerbahçe ve Dick Advocaat konusunda bir son dakika haberi paylaşıldı.

Fenerbahçe teknik direktörü Dick Advocaat'ın, Beşiktaş derbisinde yaşanan olaylar nedeniyle gelecek sezon takımın başında olmayacağını başkan Aziz Yıldırım ile paylaştığı iddia edildi.

"BEN BU ORTAMDA ÇALIŞMAK İSTEMİYORUM"

Dick Advocaat'ın, "Ben buraya öğrendiklerimi aktarmaya geldim. Türk futboluna katkıda bulunmaya geldim. Ancak bu futbol ortamında bu mümkün görünmüyor. Çok fazla kaos var. Ben bu ortamda görev yapmak istemiyorum" diyerek gelecek sene olmayacağını Aziz Yıldırım ile paylaştığı belirtildi.

Derbiden sonra Advocaat'tan şok karar! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Dick Advocaat
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.