Derbide sarı-siyahlılardan müthiş geri dönüş! Fatih Karagümrük 1-2 İstanbulspor

Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında Vavacars Fatih Karagümrük sahasında İstanbulspor ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk takım 1-0 geriye düşmesine karşın 2-1 kazandı ve yenilmezlik serisini 4 maça çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in 8. hafta karşılaşmasında Vavacars Fatih Karagümrük ile İstanbulspor kozlarını paylaştı. Mücadeleyi konuk takım 2-1 kazandı.

İstanbulspor'a galibiyeti getiren golleri 69. dakikada Eduard Rroca ve 74'te Jetmir Topalli kaydetti. Karagümrük'ün tek golü ise 37. dakikada Mbaye Diagne'den geldi.

Derbide sarı-siyahlılardan müthiş geri dönüş! Fatih Karagümrük 1-2 İstanbulspor

KARAGÜMRÜK, KADIKÖY DEPLASMANINA

Bu sonucun ardından Fatih Karagümrük'ün 4 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi ve 6 puanda kaldı. İstanbulspor ise seriyi 4 maça çıkardı ve 8 puana yükseldi.

Ligin 9. haftasında Fatih Karagümrük deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak. İstanbulspor ise MKE Ankaragücü'nü konuk edecek.

 

Derbide sarı-siyahlılardan müthiş geri dönüş! Fatih Karagümrük 1-2 İstanbulspor ile ilgili etiketler Süper Lig fatih karagümrük İstanbulspor 8.Hafta Maçı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.