Depremzedeler için yardım kampanyası başlatan Can Yaman 1 milyon 550 bin TL topladı

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili ektileyen 7,7 ile 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından, Haluk Levent'in kurucusu olduğu AHBAP Derneği'ne 250 bin TL bağışta bulunan oyuncu Can Yaman bu kez de Uluslararası bir dernek aracılığı ile depremzedeler için 1 milyon 550 bin TL topladı.

Kariyerine İtalya'da devam eden oyuncu Can Yaman, Türkiye'de gerçekleşen iki büyük depremin ardından depremzedeler için yardım kampanyası başlatmıştı. Uluslararası bir dernek aracılığı ile çalışmalar yürüten Can Yaman, depremzedeler için 1 milyon 550 bin TL topladı.


Yabancı takipçilerini de harekete geçiren ünlü oyuncu Can Yaman, Instagram hesabından paylaşım yaparak bağış çağrısında bulundu. Yaman İtalyanca paylaşımında şunları söyledi: ''İçinden geçtiğimiz bu zor dönemde, ülkemde yaşanan felakete bir parça yardımı olabileceğini ümit ederek, bu kampanyayı hazırlamayı görev bildik. İtalya’da kurduğumuz derneğimiz Can Yaman for Children olarak Türkiye’de bulunan AHBAP Derneği ile iş birliği yapmaktayız. Bio’da bulunan linkten yardım linklerini bulabilirsiniz. Böyle bir felaketin dünyanın hiçbir yerinde çocukları bulmaması dileği ile şimdiden yardımlarınıza teşekkür ederiz.''


Oyuncu Can Yaman Türkiye'de gerçekleşen ve 10 ilimizin etkilendiği iki büyük deprem için yardım çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal medyadan bağış ilanı yapan Can Yaman, Haluk Levent'in AHBAP Derneği'ne 250 bin TL bağışta bulunmuştu.

TOPLADIĞI YARDIM PARASINI AHBAP'A BAĞIŞLADI

Yaman bu kez de For Children Derneği aracılığı ile başlattığı yardım kampanyasından para topladı. Yaman toplamış olduğu 1 milyon 550 bin TL'lik bağışı da AHBAP Derneği'ne bağışladı.

AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent de, Can Yaman'ın yaptığı bağışı ''#canyaman ve #canyamanforchildren 1 milyon 550 bin ₺'' tweetiyle paylaştı.

can yaman ahbap

Depremzedeler için yardım kampanyası başlatan Can Yaman 1 milyon 550 bin TL topladı ile ilgili etiketler Can Yaman deprem Haluk Levent AHBAP
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.