Depremzedeler için 2 formaya 1 milyon 250 bin TL

Kahramanmaraş merkezli olan ve çevre illerde de ağır hasara yol açan depremler için destekler gelmeye devam ediyor. Milli futbolcu Merih Demiral'ın, depremzedelere destek için açık artırmaya çıkardığı ünlü futbolcular Harry Kane ve Karim Benzema'nın imzalı formaları 1 milyon 250 bin TL'ye satıldı.

İtalyan ekibi Atalanta'da forma giyen Merih Demiral, ünlü futbolcular Harry Kane ile Karim Benzema'nın imzalı formasının açık artırma usulü ile satılıp elde edilen gelirin depremzedelere bağışlanacağını açıklamıştı.

Merih, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, açık artırmaya çıkardığı 2 futbolcunun formasını bir şirketin 1 milyon 250 bin TL'ye satın aldığını ve elde edilen gelirin deprem bölgesinde kullanılmak üzere bir sosyal yardım vakfına aktarıldığını duyurdu. Milli futbolcu ayrıca başlattığı kampanyanın 7 milyon 550 bin TL'ye ulaştığını da açıkladı.

Depremzedeler için 2 formaya 1 milyon 250 bin TL ile ilgili etiketler Merih Demiral deprem
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.