Depremzede Nurdan Aydın'ın eşi, Suriyeli Mahmud'a sosyal medyadan teşekkür etti

Elazığ'da yaşanan depremde enkaz altında kalan Nurdan Aydın isimli vatandaşı Suriyeli Mahmud adlı genç kurtarmıştı. Depremzede Nurdan Aydın'ın eşi, sosyal medyadan Suriyeli Mahmud'a müteşekkir olduğunu belirterek, "Namazımızı enkazın içinde kıldık. Sesimizi duydukları zaman dünyalar bizim oldu. O Mahmut Hızır gibi bir insandı" diye konuştu.

Suriyeli Mahmud tarafından enkazdan kurtarıldığını anlatan Nurdan Aydın'ın eşi, Suriyeli gence çok müteşekkir olduklarını belirterek, “Abdestliydik, sadece imanlı gitmeyi düşündük. Namazımızı enkazın içinde kıldık. Sesimizi duydukları zaman dünyalar bizim oldu. O Mahmud Hızır gibi bir insandı” dedi.

 

 

Depremzede Nurdan Aydın'ın eşi, Suriyeli Mahmud'a sosyal medyadan teşekkür etti ile ilgili etiketler suriyeli mahmut nurdan aydın depremzede
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.