Depremlerden sonra 13 sinema filminin vizyon tarihi ertelendi

Mahsun Kırmızıgül'ün yönetip senaryosunu yazdığı "Prestij Meselesi" filmi 3 Şubat Cuma günü vizyona girmişti. 6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki deprem sonrası Boyut Film filmi vizyondan çekti. Prestij Meselesi ile birlikte toplamda 13 filmin vizyon tarihi değişti.

Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yönettiği "Prestij Meselesi" 3 Şubat’ta vizyona girdi ancak, 3 gün sonra 11 ili etkileyen depremlerde büyük yıkımlar meydana geldi ve binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler Türkiye yasa boğuldu.

Boyut Film'in ortağı olan Mahsun Kırmızıgül de yaşanan felaketin hemen ardından filmi vizyondan çekti ve afet bölgesine koştu.

 İŞTE İZLEYİCİYLE BULUŞACAK FİLMLER VE VİZYON TARİHLERİ

Posta'da yer alan habere göre; Gonca Vuslateri’nin kaleme aldığı ‘Cenazemize Hoş Geldiniz’ filmi de 10 Şubat’ta seyirci ile buluşacaktı ancak vizyon tarihi değişti.

Murat Yıldırım, Bestemsu Özdemir ve Şahin Kendirci’nin rol aldığı ‘Nefes-Yer Eksi İki’ de vizyona girmedi.

Uğur Güneş, Ezgi Şenler ve Yeşim Salkım’ın başrolünde olduğu ‘Serçenin Gözyaşları’, ‘Kadınlara Mahsus’, ‘Çok Aşk’, ‘Murat Göğebakan’, ‘Her Şeye Rağmen’, ‘Mucize Aynalar’ ve ‘Benim Babam Bir Kahraman’ da şubatta beyazperdede büyük bir rekabetin içine girecekti. Yeni tarihleri belli olmadı.

Ertelenen yapımlardan; ‘Dedemin Gözyaşları’ 1 Eylül’de, ‘Serçenin Gözyaşı’ 20 Ekim’de, ‘Güven Bana’ 24 Kasım’da, ‘Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası’ 15 Aralık’ta vizyona girecek.

Depremlerden sonra 13 sinema filminin vizyon tarihi ertelendi ile ilgili etiketler Sinema Prestij Meselesi deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.